Translate

четвъртък, 1 декември 2016 г.

Над 200 изложители и големи отстъпки от цените на Коледния панаир на книгата в НДК



"Милениум" готви хитови издания специално за форума

Най-новите и най-атрактивни заглавия на книжния пазар, големи отстъпки, празнично настроение и перфектни подаръци за Коледа ще намерите на Софийският международен панаир на книгата в НДК от 13 до 18 декември, по-известен като Коледния панаир на книгата. Това ще бъде 44-то издание на най-големия литературен форум у нас, организиран ежегодно от асоциация "Българска книга".
Над 200 изложители от страната и чужбина ще превърнат Двореца в притегателно място за среща между читатели, писатели, илюстратори, издатели, преводачи и журналисти.
За четвърти път по време на Панаира ще се състои и вълнуващият Софийски международен литературен фестивал, в който ще вземат участие над 60 наши и чуждестранни автори.
За разлика от предишните издания на феста, когато фокусът беше поставян върху литературата на даден регион, сега, за пръв път водещ ще бъде не тесният „географски“ принцип, а тема, която засяга всички ни и изисква сериозен диалог - "Миграция, идентичност и принадлежност".
Както обикновено издателствата ще направят реверанс към своите читатели с големи отстъпки от цените. От 10 до 70 % ще са те на щанд 101 – на издателство "Милениум". Там ще откриете едни от най-вълнуващите и атрактивни нови книги, много от които излизат от печат непосредствено преди Панаира на книгата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар