Translate

четвъртък, 22 декември 2016 г.

Най-новите и завладяващи 4K HDR монитори от LG - на CES 2017



HDR съвместимите 4K монитори допринасят за подобрението в продуктивността, гейминг изживяването и работата

LG повежда сектора до следващо ниво с представянето на новите HDR-съвместими, 32-инчови UHD 4K монитори на CES през 2017 година, което ще се проведе в Лас Вегас през
следващия месец.
HDR съдържанието продължава да се развива, покривайки широк спектър от области - от филми до игри. Подобреното качество на картината, благодарение на HDR технологията, е разпознаваемо дори от най-обикновените потребители. А производителите вече развиват тази обещаваща технология до пълния й потенциал. С качеството на картината от професионално ниво и изключително ярките си цветове, HDR-съвместимите монитори ще се харесат на творческите специалисти, геймърите и всеки друг потребител, за когото качеството на изображението е от съществено значение.
Правейки крачка напред в по-бързото разпространение на HDR съдържание, 32-инчовият UHD 4K монитор на LG, модел 32UD99, с резолюция 3840 х 2160 пиксела, поддържа стандарта HDR10. Това му позволява да възпроизвежда подобрени нива на яркост и широка цветова гама на изображението. Съвместимостта му със стандарта HDR10 увеличава максималната яркост на монитора, което позволява на потребителите да редактират филми и снимки много по-удобно.
В допълнение, 32UD99 е оборудван с IPS панел и уникален дисплей с над 95% покритие на цветовото пространство DCI-P3, което го прави идеален за създатели на медийно съдържание от всякакъв тип, ценящи функции като True Color Pro за възпроизвеждане на цветовете с максимална точност. Скоро на пазара бяха въведени и новото поколение игрови конзоли, поддържащи HDR. В това отношение, 32UD99 е напълно оборудван, за да отговори на нарастващите изисквания на геймърите по целия свят, докато HDR игрите стават нов хит в домашното забавление.
Със своя елегантен и зашеметяващ профил, 32UD99 привлича вниманието, дори когато е изключен. USB Type-C портът на монитора намалява броя на досадните кабели, докато дизайнерските извивки и тънката ArcLine стойка завършват изискания му имидж. Използвайки само един кабел за свързване към 4K дисплея, мониторът едновременно прехвърля данни и зарежда свързания към него лаптоп. 32UD99 намалява до минимум нуждата от струпване на кабели, което допринася за изчистения му външен вид. Вградените високоговорители са още един плюс към Rich Bass технологията на LG за истинско аудио изживяване.
На CES 2017, LG ще представят и своя 34-инчов 21:9 UltraWide ™ Mobile + Monitor, модел 34UM79M. Той е първият в света Chromecast-съвместим мултимедиен екран, който позволява на потребителите безпроблемно да възпроизвеждат любимите си филми, музика, игри и друго съдържание директно от мобилните си устройства. UltraWide мониторът на LG позволява на собствениците си изключителна многофункционалност, като едновременно превключват между компютъра и мобилния си телефон, използвайки само един екран. По същия начин, функцията Dual Controller Plus позволява контрол както за на компютъра, така и на смартфона или таблета, чрез една единствена клавиатура и мишка. Нещо повече, използването на LG Mobile + Monitor дава възможност за дистанционен и конвенционален контрол на много от настройките на монитора, като свързване, настройки, звук, PBP / PIP и други.
Тези монитори ще бъдат показани в Лас Вегас заедно с UltraFine™ 5K и 4K дисплейте на LG, 34-инчовият 21:9 UltraWide гейминг монитор (модел 34UC99), оборудван с AMD FreeSync технология, 1ms Motion Blur Reduction, Dynamic Action Sync технология, стабилизатор на черните цветове и много други функционалности, които максимизират гейминг преживяването.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар