Translate

четвъртък, 22 декември 2016 г.

Български дизайнери и модни марки впечатлиха с нестандартни ревюта и стилна комбинация от музика и мода



Специални гости на ревю-спектакъла непосредствено преди церемонията, бяха български и чуждестранни дизайнери и модни къщи, както и талантливата певица и актриса Марина Кискинова.
Ревю-спектакълът откри трикратната носителка на „Златна игла“ на Академията за мода – дизайнерката на модна къща Рошавата гарга“ – Албена Александрова. Тя представи колекция есен-зима 2017 – „Москва не вярва на сълзи“, вдъхновена от красотата и величието на руската столица.
Дизайнерът Христо Чучев беше подготвил изтънчена комбинация от мода и музика. Той представи официална
дамска колекция с шикозни вечерни рокли от дантела на фона на музикалния съпровод на виртуозните грации – Гергана Алексиева (цигулка), Ивелина Туджарова (виола), Лора Табакова (виолончело) и Звезделина Халтъкова (цигулка). Красивите музикантки с елегантност и финес представиха част от колекцията на дизайнера. Колекция Precious с бляскави официални тоалети, вдъхновени от петте скъпоценни камъка – диамант, перла, рубин, сапфир и изумруд, показа дизайнерът Стоян Радичев. Fashion Gallery Esil Duran показа една различна колекция в бяло с дизайнер Есил Дюран, като нейните тоалети бяха демонстрирани по време на изпълнението на Изложба от живи
Инстаграм снимки направи модният бранд MEGZ. Нестандартно представяне беше вдъхновено от Инстаграм популярността, като причина за живот и от онези жени, които попадат в затвора на собствената си суета. Дизайнерката Миглена Каканашева акцентира върху факта, че всички манекенки на MEGZ бяха без грим, за да се подчертае тяхната естествена красота. 
KWIAT показа колекция Ексклузив 2017 – серия очила с атрактивно функционално решение и иновативен дизайн. Специалната разработка на българската марка очила е с допълнителен клип-он, който прави очилата по-интересни и уникални. Талантливата млада дизайнерка Меги Петкова представи колекция ALLure, решена в класически линии, пастелни цветове и дантела. Официални дамски рокли и мъжки костюми от колекцията си за 2017-та година показа и модна къща „Бандерол“ с дизайнери Десислава Дамянова и Никола Карадамянов. А модна къща „Агресор“ с дизайнер Марияна Папаличева представи колекция мъжка мода в стила на градския шик.
В ревю-спектакъла със свои произведения участваха и студенти на проф. Любомир Стойков от Национална художествена академия, специалност „Мода”.
Подготовката и хореографията на ревю-спектакъла бяха поверени на Боян Караиванов. За прическите на Елен Колева, Марина Кискинова и момичетата от музикалния квартет се погрижи екип от коафьори на SELENA ES. Професионалистите от Max Factor подготвиха грима на манекените, а техните прически са дело на Надежда Радева и екипа на салон за красота Beauty Club.


Няма коментари:

Публикуване на коментар