Translate

понеделник, 5 декември 2016 г.

Фотографи ще направят безвъзмездна фотосесия на хора в неравностойно положение



Фотографи, фризьори и гримьори ще заснемат хора от уязвими групи, които не могат да си позволят професионални фотосесии. Снимките ще бъдат подарък за тях, за да
повярват, че са красиви и харизматични.
Младежите от Социалния и младежки център „Св. Константин” ще бъдат подготвени за фотосесията от фризьорите от социалното предприятие на фондация „Конкордия България“. Портретите ще бъдат направени от фотографа Ник Спиров, който има повече от 11 години професионален опит в този бранш и с радост ще се включи в каузата. Инициативата се провежда в целия свят и е отворена както за професионални фотографи, така и за любители на портретната фотография, фризьори и гримьори, както и всички доброволци, желаещи да се включат.
 Щастлива съм, че имаме възможност да се включим в тази инициатива, защото тя е една незабравима емоция и красив спомен за всички, които ще участват в нея. Радвам се когато успяваме да извадим на повърхността красотата и усмивките на хора, които имат нужда от подкрепата на цялото общество и пълноценното приобщване към него. Благодаря на фотографа Ник Спиров за работата и ентусиазма, с които се включва и прави всичко това възможно“, сподели Диляна Гюрова, директор на „Конкордия България“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар