Translate

сряда, 28 декември 2016 г.

Левитиращата колонка на LG се чаква да омае публиката на CES 2017



LG ще представи своята футуристична левитираща преносима аудио колонка Levitating
Portable Speaker (модел PJ9) по време на изложението за потребителска електроника CES® 2017, което е едно от основните места за доказване на вълнуващи технологии от света на потребителската електроника и, което ще се проведе в Лас Вегас през следващия месец. Омайващата безжична аудио колона се рее във въздуха над прилежащата левитираща станция, за да може да предостави висококачествен звук и в същото време да направи силно впечатление със своя хващащ окото дизайн. В допълнение към поразителната си визия, колонката предоставя на потребителя възможността лесно да пуска музика, подкастове и друго аудио съдържание, както у дома, така и навън.
PJ9 пресъздава впечатляващия визуален ефект като използва мощни електромагнити, които се намират в левитиращата станция и дават на колонката уникалната възможност да пуска музика без да докосва каквато и да е повърхност или необходимост от връзка с кабели. В основата си тя разполага с 360-градусова колонка с дизайн, вдъхновен от перките на турбина, както и с дълбоки баси, които идват от суббуфера разположен в левитиращата станция. PJ9 също така притежава технологията Dual Passive Radiator, която помага за пресъздаването на чисти средни и ясни високи тонове.
Батерията издържа до 10 часа, а когато започне да се изтощава, умната преносима колонка автоматично се приземява на левитиращата станция и започва да се зарежда безжично без каквато и да е намеса от слушателя или прекъсване на музиката. PJ9 е изпълнена по стандарта IPX7, за да може да устои на всякакви вредни метеорологични условия, когато се използва на открито. За допълнително удобство и гъвкавост при използване, тя разполага с Multipoint технология, която позволява към колонката да се свържат до две устройства чрез Bluetooth едновременно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар