Translate

вторник, 17 януари 2017 г.

Най-голямата у нас бутикова клиника за естетични и антиейджинг процедури „Мона Лиза“отвори врати в София




Евгени Минчев бе водещ на събитието, което столичният бизнес елит уважи.
Мениджърът на клиниката - Анелия Джаркълова анонсира процедури без аналог на Балканите в новата Академия за естетична медицина, антиейджинг и клетъчни терапии „Мона Лиза“. Тя подчерта, че сред иновативните процедури, които ще се предлагат тук е плазмаферезата. Това е метод, чрез който кръвната плазма в кръвта се пречиства от антитела и така организмът се подмладява. Процедурата ще се извършва от главния им консултант от Русия, проф. Валерий Войнов, който е и създател на миниапарата за плазмафереза. 
Спектърът от процедури, които ще се извършват в „Мона Лиза“, е обезпечен от апаратура на световно ниво. Такава е лазерната система Soprano Ice platinum–върхова технология, която предлага най- безопасното и ефективно решение за трайна лазерна епилация. Апаратурата има 3 дължини на вълната, покриващи оптималния спектър, което гарантира процедури без болка при всеки фототип кожа, всеки цвят косъм, 365 дни в годината.
Академията разполага и с последно поколение апаратура за оформяне и скулпуриране на тялото чрез системата Accent Prime. Комбинираната ултразвукова технология от нов тип осигурява по-бързи и по-дълготрайни резултати.
Екипа от квалифицирани специалисти, консултиран  от дерматолога д-р Елена Гончарова. Специалистът висша категория трупа опит в естетичната медицина в продължение на 25 години. От тях 17 години тя работи в болницата към Министерство на здравеопазването, Русия. Вече десет години тя посреща своите пациенти в своята собсвена клиника, прилагайки утвърдения от нея метод за борба с възрастовите изменения.
В екипа на клиниката е  нутриционистът Весела Петрова, която е завършила Виенския институт за холистично здраве "Vitalakademie" и практикува в графската рехабилитационна клиника „Хайнрих Каспар“ в Германия, където работи с пациенти с наднормено тегло, стомашно-чревни заболявания, хранителни разстройства и сърдечни заболявания.
Клиничните дерматолози на „Мона Лиза“ ще предложат най-модерните антиейджинг процедури и клетъчни терапии. Специалистите д-р Камелия Присадашка, д-р Виктория Зафирова и д-р Бан Камуна ще приложат холистичен подход и терапии, както за естетическо, така и за клинично-терапевтично повлияване след индивидуална оценка. „Мона Лиза“ ще предложи процедури с инжектиране на висококачествени, утвърдени в световен мащаб дермални филъри, ботулинов токсин, и др., скин лифт процедури, всички разновидности на мезотарапията, 4D-лифтинг на кожата, както и най-съвременните апаратни процедури за стимулиране образуването на нов колаген, повлияване на дерматологични заболявания като акне, розацея, онихомикози, безболезнено справяне с нежеланото окосмяване и др. Благодарение на съвременната апаратура на световно
ниво пациентите ще могат да се възползват от иновативни за България съвременни терапии. Сред тях са процедурите с CO2 лазер за премахване на образувания като бенки, кондиломи, меки фиброми, папиломи и др., лечението на хиперхидроза чрез инактивация на хиперсекретиращите потни жлези чрез инжектиране на ботулинов токсин, неоперативно вагинално подмладяване и др


Няма коментари:

Публикуване на коментар