Translate

понеделник, 9 януари 2017 г.

По време на Изложението за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас, LG Electronics демонстрира своята разширена гама от аудио продукти



Тя може да задоволи широк спектър от потребители – от заклети аудиофили, до обикновени потребители, които предпочитат мобилността и гъвкавостта. Най-новите аудио устройства на LG съчетават в себе си последните технологии, за да могат да използват максимално синергията между премиум телевизорите на LG и да разшири възможностите на потребителите откъде могат да пускат и слушат тяхната любима музика.
Новият SJ9 саундбар на LG се възползва от мощта на Dolby Atmos® технология, за да пресъздаде ултимативното аудио кино изживяване, докато изчистения дизайн веднага добавя естетически акцент във всеки дом. За да може да създаде подобен мощен и детайлен звук, SJ9 е снабден с няколко авангардни говорителя – включително и два мощни насочени нагоре – което обгръща слушателя от всички ъгли.
LG представи и елегантния SJ8 саунд бар, който предоставя LG is also unveiling its elegant SJ8 sound bar which delivers силно аудио представяне в тънък и ефикасен дизайн с 38 мм профил. Новата система може да се комбинира лесно с новата гама за 2017 г. телевизори на LG. Чрез TV Perfect Fit Kit потребителите могат да интегрират SJ8 с определени ТВ модели на LG, като подменят оригиналната стойка със саунд бар системата. SJ8 е снабден с много от възможностите на SJ9, включително 4K звук, 4K Pass-Through технология и вградените способности да се пуска съдържание чрез Chromecast.
Последният от гамата саунд бари на LG е SJ7, който е мощна и гъвкава 320W система, която чрез своя дизайн за разделяне на две части може да се разположи както хоризонтално, така и вертикално, в зависимост от предпочитанията на слушателя. Двете половини на SJ7 се свързват заедно безжично и предоставят страхотен стерео звук. Една от половинките разполага с вградена батерия, което й позволява чрез натискането на един бутон да се превърна в задна колона и така да подсили surround sound изживяването. Чрез друг бутон, преносимата част може да се използва като безжична Bluetooth колонка навсякъде и по всяко време.
Създадени за парти маниаците, като са взети предвид и създателите на музика, аудио системите LOUDR на LG разполагат с мощни възможности чрез, които да се създаде перфектната парти атмосфера.
LOUDR CJ98 разполага с мощен 3,500W звук, което автоматично създава жива клубна атмосфера. Вградения Party Thruster позволява на DJ чрез плъзгането на ръчка да се контролира силната част на денс песента, за да може да се синхронизира по перфектен начин преминаването към частта с още по-плътен плътен бас със светлинните ефекти. CJ98 разполага с редица уникални контролери, бутони за повторение на част от песента и възможности за споделяне. Феновете на караоке изпълненията ще бъдат доволни с голямото разнообразие от гласови ефекти, както и функцията Karaoke Star, която елиминира вокалите от дадена песен и позволява на изпълнителите да сменят бързо инструментала.
LOUDR OJ98 е друга стилна комбинирана аудио система, която е проектирана да подсили парти атмосферата, чрез сгънатите конуси скрити в основата, позволяват да се подобри значително акустиката на устройството. Светлинните ефекти Sparkle Lighting на OJ98 от своя страна пулсират в ритъма на музиката. За да засили доброто изживяване на всяко парти OJ98 е снабден с функцията Party Kick Starter, която симулира звука на форсиран двигател на състезателна кола. Аудио системата е разработена специално за DJ-и, като е висока 109 см и позволява да се сложи таблото с Party Thruster и другите контроли на идеално разстояние за работа.
По време на CES, LG представи и портативната аудио система модел FJ7, който е разработена с цел максимална преносимост и 400W качествен звук без деформиране. Тъй като при FJ7 мобилността е приоритет, системата идва с удобни дръжки и колела, което я прави лесна за пренасяне навсякъде, където ще бъде проведено партито.
LG представи още и своя умен хладилник Smart InstaView Door-in-Door, който е оборудван с множество удобни функции, осигурени от гласовия асистент Amazon Alexa, и базиран на
собствената webOS платформа на LG. Хладилникът притежава 29-инчов сензорен LCD дисплей, който моментално става прозрачен само с две докосвания на екрана. Сега, благодарение на webOS, потребителите могат да изследват множеството функции и приложения като например, архив от рецепти от Food Channel, който да ги ръководи докато приготвят ястия. 
Интелигентният гласов асистент Alexa Voice Service на Amazon може да търси рецепти, да изпълнява музика, да показва най-известните достъпни поръчки от Amazon.com, да добавя артикули към списъка за пазаруване и още. С над 6000 достъпни умения, Alexa също така може да контролира вашия умен дом, да поръча такси, да настрои таймера в кухнята и да провери времето – всичко без да използвате ръцете си, а само гласа си. С Alexa, обикновената дневна рутина в кухнята – като готвенето или планирането на деня – се превръща в динамично, забавно преживяване.
В допълнение към услугите, предлагани от Amazon, хладилникът Smart InstaView Door-in-Door предлага разнообразие от други удобни функции. Менюто Smart Tag позволява на потребителите да добавят стикери и етикети за идентифициране на това дали храната я има в наличност, също така и за вкарване на срока на годност за бъдещо напомняне. Членовете на семейството могат да създават бележки, които да си оставят един на друг и да правят списъци за това какво трябва да се свърши, които да излизат на дисплея. Панорамната 2 мегапиксела широкообективна камера в хладилника заснема снимки на интериора от различни ъгли и ги прехвърля безжично към който и да е смартфон – функция, която трябва да има всеки, на когото му се е случвало да отиде на пазар без списък за пазаруване.
LG разкри и най-новата си линия телевизори LG SIGNATURE OLED TV W като върха на новата си линия от телевизори с плосък панел. Линията на LG за 2017 на OLED телевизори, която съдържа моделите 77/65W7, 77/65G7, 65/55E7, 65/55C7 и 65/55B7, ще продължи своята репутация с ненадминатите си способности да пресъздава най-живите картини на всяко ТВ предаване със своите перфектни черни цветове, безкраен контраст и разширена цветова гама. Последните модели OLED телевизори на компанията са създадени на базата на  тези постижения и идват с множество от нови иновативни функции, създадени за да трансформират телевизията в пълноценен център за забавление. OLED телевизорите на LG за 2017 притежават невероятния тънък като острие дизайн на сериите B7 и C7, Picture-on-Glass дизайна на сериите E7 и G7 и уникалния Picture-on-Wall дизайн на най-новата серия W7.
Елегантният тънък като бръснач профил на W7 прави телевизора да изглежда сякаш се носи във въздуха, в допълнение към чувството за потапяне. Панелът на OLED, с големина от само 2,57 мм. в 65-инчовия модел, може да бъдат вграден директно в стена само с магнитни скоби, което елиминира всяка празнина между телевизора и стената. Усещането за потапяне в картината е пълно благодарение на насочените нагоре колонки и ненадминатия Dolby Atmos звук. Този дизайн на W7 създава илюзията на гледане през прозорец, а не на телевизор.
Серията W7 OLED TV се основава на революционната технология за контролиране на затъмняването на пикселите, която създава перфектно черно без да губи какъвто и да е цвят, за да предложи неограничен цветови контраст с 1 милиард възможни цветове. В допълнение, всички OLED телевизори на LG за 2017 използват технологията ULTRA Luminance, за да доставят по-голяма яркост, където е необходимо.
OLED телевизорите на LG за 2017 г. са първите телевизори в света, които предлагат Dolby Atmos, което може да достави съдържание с най-съвременни изображения и най-съвременни звукови технологии едновременно, създавайки мощна система за забавление. Dolby Vision и Dolby Atmos заедно доставят цялостното решение, което се използва от създателите на професионално съдържание и дистрибутори по целия свят. Над 80 заглавия са съвместими с Dolby Vision и над 100 заглавия са достъпни за Dolby Atmos, с 25 достъпни и за двата формата. В допълнение, над 100 часа оригинално съдържание е достъпно за Dolby Vision сред водещите ОТТ доставчици по целия свят и скоро потребителите ще имат достъп до заглавия за Dolby Vision на Ultra HD Blu-ray disc, които се очаква да са достъпни през 2017 г.





Няма коментари:

Публикуване на коментар