Translate

понеделник, 30 януари 2017 г.

MAGGI® Подправката комбинира 4-те най-често използвани подправки в българската кухня



Около 1/5 от българите готвят всеки ден

В началото на т. г. Нестле България лансира нов революционен продукт на нашия пазар - MAGGI® Подправката.
Тя е създадена в унисон със стремежа на компанията да насърчава балансираното хранене и активния начин на живот, като разработва и предлага иновативни, достъпни и полезни продукти с високо качество и неподражаем вкус за цялото семейство. MAGGI® Подправката е уникална комбинация от 4-те най-често използваните подправки в кухнята на българина, към която е добавен аромат на телешко месо.
Според проучване на MAGGI®, проведено от ГфК България - независим институт за маркетингови изследвания, през месец ноември 2016 г., четирите основни подправки, които се използват в българската кухня, са: сол (93%), червен пипер (42%), черен пипер (42%) и чубрица (35%). А сред най-популярните ястия в българските домакинства, в които те се използват са картофена яхния, пиле с ориз, супа топчета, пълнени чушки и др.
С MAGGI® Подправката, всяко ястие може да бъде сготвено с точните пропорции бързо и лесно за минути. Едно пакетче от нея е достатъчно, за да бъде овкусено едно сготвено ястие от 3 л. или 3 кг.
С новото лансиране най-големият кулинарен бранд у нас още веднъж доказва, че освен полезно, готвенето вкъщи може да бъде лесно и приятно занимание за цялото семейство.
Проучването, проведено от MAGGI®, показва, че едва 17% от българите готвят всеки ден, а близо 39% признават, че никога не приготвят ястия вкъщи. Освен жените, които готвят всеки ден, близо 8% от мъжете помагат в кухнята
С идеята да направи всяко ястие по-вкусно, по-ароматно и по-лесно за приготвяне, MAGGI® създава голямо разнообразие от продукти, които помагат на всеки да стане творец в кухнята и да създава с лекота впечатляващи кулинарни произведения, които ще задоволят и най-взискателните вкусове в семейството. Стремежът на марката е непрестанно да изненадва с нови продукти и идеи, за да предостави възможност за разнообразно и пълноценно хранене за цялото семейство и да насърчава готвенето у дома, което събира и обединява хората около масата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар