Translate

сряда, 8 февруари 2017 г.

Близо 20 от общо 57 познати раси са описани в "Първи контакт. Секретни данни на ЦРУ за дейностите на извънземните"



Сиви, анунаки, рептилии, драконианци, телосианци, лирианци, проционци, плеядианци, арктурианци*… С кои от тези раси световните правителства в сянка имат договорености? За кои планетарни беди носят отговорност? Какви са техните цели? Имат ли взаимоотношения помежду си и какви? Кои от извънземните допринасят за развитието на технологиите, за удължаването на човешкия живот, за подобряването на здравето и за извисяването на съзнанието ни? Кои са пришълците на Земята – те или ние?
На тези и много други въпроси в редица свои доклади, статии и книги отговарят световни експерти.
"Първи контакт" обобщава техните мненията по темата. Специалистите основават изводите си на сведения на агент-информатори от ЦРУ, контактьори, свидетели на НЛО феномени и жертви на отвличания от пришълци. Тези факти трябва да стигнат до всеки от нас, за да бъдем подготвени за повратната точка – премахването на глобалната секретност за извънземното присъствие и за да осъзнаем, че бъдещето на Земята зависи от това да изберем правилните съюзници!
Подробно са описани близо 20 от общо 57 познати раси, с които човечеството си взаимодейства. Десетки илюстрации, множество достоверни свидетелства за контакти и задълбочени анализи на взаимоотношенията на извънземните със световните елити създават ясна представа за това, което знаем и което можем да подозираме.
*Една от най-известните раси, описани в "Първи контакт" са сивите от звездната система Зета Ретикули и съзвездието Орион. Те присъстват в повечето от разследванията на отвличания от извънземни и фигурират в много съобщения за НЛО катастрофи.
Рептилиите са друга известна извънземна раса. Те са хуманоиди с влечугоподобни черти. Смята се, че са древна извънземна раса, която е заселила Земята и е играла важна роля в създаването на човечеството. В тази роля са спрягани и анунаките - раса от гигантски хуманоиди. Те периодично се връщат тук, за да участват в управлението на нашата цивилизация и да следят дали използваме ефективно земните ресурси. Те са смятани за главната съзидаваща извънземна раса, чиито представители са описани като „богове“ от шумерите.
Тези три раси, както и още много други, принадлежат към групата на агресорите, които са свързвани с отвличане на хора и следенето им чрез импланти; генетични експерименти; умствено програмиране; клониране и създаване на хибриди между извънземни и хора. Те манипулират човешките елити, институции и финансови системи, влияят върху религиозните вярвания и носят отговорност за заличаването на паметта ни за етапи от историята на Земята.
В друга група  - тази на расите с благородни подбуди, влизат телосианците. Те са подземни извънземни, описвани като потомци на древни човешки цивилизации, които са били разположени на земната повърхност, като Лемурия и Атлантида. Това ги свързва генетично с хората.
Важно място сред извънземните раси заема звездната система Лира. Тя се смята за източник за разпространението на човешките цивилизации в Млечния път. Ранните лирианци при многобройните си миграции на борда на космически „Ноеви ковчези“ са стигнали до много други звездни системи. Намерили са подходящи условия и са оставили колонии, които процъфтявали и на свой ред излъчвали свои собствени космически пътешественици. Лирианците приличат на хората от Скандинавския полуостров, т.нар. нордически тип. Те са стройни и красиви, имат сини очи и руса, дълга коса. Високи са около 1,90 и 2,10 м. Към семейството на нордическите блондини принадлежи и расата от звездната система Алфа Кентавър, но тя се отличава с по-тъмната си кожа и коса. Кентаврийците също често посещават земята и играят значителна роля в човешките дела. Те са много високи, над 2,50 м, напреднали са в областта на технологиите и се отнасят с внимание и загриженост към хората. 
Групата на благородните раси се старае да подпомага човечеството да научи древната си история; да възстанови здравето и дълголетието, на което се е радвало преди; да промени разрушителните религии и да помага за опазването на околната среда. Те насърчават социалната справедливост, гражданските свободи и отговорното използване на напредналите технологии.
Любопитният том е на пазара с логото на издателство „Милениум“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар