Translate

сряда, 8 февруари 2017 г.

Мусала Софт е единствената компания в България със специален приз от “European Business Awards” 2016/2017






Мусала Софт е единствената българска компания, която е носител на специален приз Ruban d’Honneur на “European Business Awards” 2016/2017 (Европейски бизнес награди). В първа фаза на наградите участват 33 000 компании от 34 държави, а преди големия финал Мусала Софт е отличен като един от 110 най-добри бизнеса в Европа.
Отличието Ruban d’Honneur се присъжда на динамично развиваща се компания, която прилага в своите политики и следва основните ценности на Европейските бизнес награди – иновации, етика и успех.
"В началото на месеца Мусала Софт надхвърли 400 служители. Консистентното развитие на компанията е свързано с постоянство в отношенията с колеги, клиенти и партньори, както и с поддържане и развитие на много фактори. Споделяме общи ценности и етични норми, грижим се за удовлетвореността на хората, създаваме бизнес с висока добавена стойност и надеждност на услугите, обменяме знание.... Залагаме на корпоративна среда, която създава иновации и развива личната и професионална креативност."сподели Делян Лилов, Изпълнителен директор на Мусала Софт.
През януари Мусала Софт бе обявена за национален шампион на България в категория "Най-добър работодател" за трета поредна година. Днес, компанията е и на финалната права за приза световен шампион, който се определя чрез публичен онлайн вот и оценка от жури в състав високопоставени държавни и бизнес лидери от цяла Европа. Гласувайте за Мусала Софт на следния линк – https://goo.gl/0OWx9O. Срокът за гласуване е 1 март 2017г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар