Translate

сряда, 22 февруари 2017 г.

Съветът на жените в бизнеса в България е партньор на четвъртото издание на Global Female Leaders 2017



Тридневното събитие ще се проведе в периода 7-9 май 2017г. в Берлин и ще събере в германската столица жени на високи мениджърски позиции от водещи световни компании, медии и неправителствени организации, които ще обсъдят актуални въпроси за политика, икономика, сигурност, технологии и други. Изпълнителният директор на Siemens България и председател на УС на Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ)  д-р инж. Боряна Манолова, която е член на Консултативния съвет на Global Female Leaders, ще представи Съвета на форума.
„За нас е изключителна чест да бъдем поканени за партньор на събитие от такъв ранг и да застанем редом до жените лидери на световно ниво”, заяви д-р инж. Боряна Манолова. „Това партньорство е потвърждение, че усилията на Съвета за развитие и утвърждаване на ценностите в гражданското общество и в частност насърчаване на лидерството сред жените получават висока оценка и подкрепа както в България, така и зад граница”, допълни тя.
Програмата на тридневния форум включва теми като икономическото развитие и споделената икономика, революцията в здравеопазването, така наречените „умни” градове, както и кибер сигурността и дигиталната трансформация. В тазгодишното издание на Global Female Leaders 2017 участие ще вземат жени лидери от компании като SAP, Fujitsu, Philips, Google, Intel Corporation, The Coca-Cola Company, Nestlé, Bloomberg Media, Schroders и др.




Няма коментари:

Публикуване на коментар