Translate

сряда, 22 февруари 2017 г.

LG G6 с UX 6.0 ще бъде представен на световната сцена по време на изложението MWC 2017 в Барселона на 26-и февруари



LG ще представи новия си мобилен интерфейс UX 6.0, използван в G6 и създаден специално, за да позволи специфични персонализации за максимална наслада от предимствата на FullVision дисплея. LG G6 ще включва 5.7-инчов QHD FullVision дисплей (2,880 x 1,440) с 18:9 екран, който почти изцяло запълва предната част на флагмана. Смартфонът с ергономичен дизайн осигурява максимален комфорт и съвместимост със съществуващото, но и с бъдещото дигитално съдържание.
Новият интерфейс максимизира предимствата на FullVision дисплея,  като осигурява на потребителите изключително удобство и несравними предимства, като:
Диференцирано преживяване за видео и уеб съдържание;
Подобрена UX камера, която максимизира потребителското усещане от дисплея във формат 18:9;
Смарт дизайн на GUI интерфейса (Graphical User Interface), позволяващ отварянето на два напълно идентични правоъгълни прозореца един до друг, като по този начин осигурява подобрена продуктивност много по-добро мултитаскинг преживяване.
Диференцирано преживяване
FullVision дисплеят на LG G6 предоставя на потребителите напълно ново зрителско преживяване. Екранът е разширен както в горната, така и в долната си част, за да може потребителите да виждат още повече информация, сърфирайки в интернет или четейки онлайн книги. Освен това, екранът осигурява още по-впечатляващо преживяване при гледане на видеа или игри.
От LG G6 се очаква да постави началото на една нова ера премиум смартфони със съотношение на екрана 18:9, поради което вече се появява все по-голямо разнообразие от филми, апликации и игри в този формат. Разбира се, новият флагман от LG притежава функция, която лесно конвертира съществуващото 16:9 съдържание във формат 18:9.
Подобрена UX камера
UX камерата също е значително подобрена, благодарение на по-широкия 18:9 дисплей. Той увеличава както удобството, така и забавлението, позволявайки на потребителите да преглеждат по няколко снимки едновременно. Освен това, LG UX 6.0 интегрира функцията Square Camera, която разделя широкия 18:9 дисплей на две перфектно идентични половини. По този начин, потребителите могат да заснемат изображения във формат 1:1, популярен в социалните мрежи, като Instagram, както и да ги преглеждат в съседен прозорец. Като допълнение, флагманът разполага и с нов режим на снимане, наречен Food Mode, осигуряващ високо качество на цветовете и яркостта, идеални за снимане на храна. Потребителите биха могли да създават и GIF файлове чрез комбинации от 2 до 100 отделни снимки. 
Мултитаскинг за напредлани
LG G6 успешно се възползва от предимствата на дисплея си във формат 18:9 по много начини. Отворете прозореца с последните си повиквания до календара или галерията със снимки заедно с месинджъра си. Свържете в колаж множество фотографии, които да се показват на дисплея в заключен режим. Запишете си напомняща бележка от едната страна на екрана, докато от другата сърфирате в интернет. Обърнете G6 хоризонтално и ще може да прегледате календара си ляво, докато в дясно имате достъп до детайлната информация за графика си. Да, комбинациите и възможностите са безкрайни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар