Translate

понеделник, 27 февруари 2017 г.

LG официално разкри новия G6 – перфектно побиращ се в една ръка

Най-новият флагман на компанията се характеризира с напълно нов формат на дисплея си, създаден за неповторимо кинематографско зрителско преживяване. Освен това, смартфонът впечатлява със съотношението между екрана и корпуса, широкоъгълна камера и много други функционалности. По отношение на дизайна си, G6 е базиран изцяло на обратната връзка и мнения от клиенти, което го прави напълно подчинен на желанията на потребителите си. В LG G6 е използван „back-to-basics“ подход към създаването на премиум смартфони от ново поколение, с фокус изцяло върху желаните от потребителите функционалности, както и голям екран, перфектно побиращ се в една ръка.
LG G6 идва с впечатляващ 5.7-инчов QHD+ (резолюция 2,880 x 1,440) FullVision дисплей, както и използвания за първи път в смартфон индустрията формат на екрана в съотношение 18:9. В сравнение с конвенционалните 16:9 дисплеи, форматът 18:9 предлага по-голямо зрителско пространство и впечатляващо преживяване при видеа и игри. Ето защо, при закупуване на G6, всички клиенти ще получат специалната „G6 Game Collection“ напълно безплатно, чиято пазарна цена е около 200 USD. Шестте безплатни игри, които с G6 ще могат да бъдат свалени напълно безплатно от Google Play, са Temple Run 2, Spider-Man Unlimited, Crossy Road, SimCity BuildIt, Cookie Jam and Genies & Gems. Игрите демонстрират пълния спектър от предимства на впечатляващия FullVision дисплей на G6, както и лекотата на работа с една ръка.
Направен от алуминий и стъкло, идващ в черно, платинено и бяло, LG G6 се характеризира с минималистичен дизайн, който е елегантно заоблен и перфектно гладък на допир. Металната рамка придава премиум усещане и стилна солидност, докато нежно завършеното матово покритие на гърба е перфектно плоско, без издувания около камерата, за чиято защита да трябва да се грижите. В унисон с тънката рамка, дебелината на най-външния панел е сведена до минимум чрез ергономично подреждане на камерата, сензора и говорителя на един ред върху горната предна част на телефона. Заоблените краища на корпуса и дисплея не само унифицират дизайна, но също така намаляват натоварването при евентуалното му изпускане.
LG G6 е първият смартфон, който поддържа Dolby Vision технология. Но това не е всичко, G6 също така поддържа HDR 10. Двете технологии му позволяват да покрие най-високите стандарти за High Dynamic Range (HDR), поддържайки качество на картината, позволяващо възпроизвеждането на високи диапазони от цветове и светлина. Това прави както най-тъмните, така и най-светлите части на екрана еднакво живи и разкриващи в перфектен детайл истински впечатляващото зрителско преживяване.
С LG G6 вече няма да се налага да пренареждате хората, да ги карате да се сгъстят един до друг или да смените мястото за снимка, само и само за да запечатате възможно най-голяма част от заобикалящата ви среда. От сега нататък просто ще избирате между стандартен и широкоъгълен режим на снимане. А със своята двойна 13MP задна камера, включваща 125-градусова леща, LG G6 запечатва панорамни снимки по начин, невъзможен за други смартфони. G6 предоставя невероятно и уникално преживяване по отношение на камерата си, осигурявайки гладко преминаване в различни режими - от широкоъгълна към стандартна камера, при приближаване и отдалечаване, дори при заснемане на 4K видео. G6 също така е оборудван със 100-градусова 5MP предна камера, което дава възможност на потребителите да правят селфита и уелфита, без да използват селфи стик. Освен това, широкоъгълната
камера намалява шума в изображенията, правейки още по-естествени снимки.
За да разгледате селфита, уелфита,
широкоъгълни снимки или дори тези, направени в новия формат Square Camera Mode, е необходимо просто да прегледате последните си снимки в режима филмова лента, което ви спестява отваряне на галериите със снимки. А функцията Square Camera на G6 разделя 18:9 дисплея на две идентични половини. Това позволява на LG G6 да направи перфектни снимки във формат 1:1, идеални за Instagram, Snapchat и други социални мрежи и приложения. Потребителите могат да избират и между други съотношения на екрана, като 4:3, 16:9 или 18:9. По този начин, може да направите снимка във формат 1:1 в единия прозорец, докато веднага след заснемането разглеждате, променяте или качвате снимки в социалните мрежи от другия прозорец. Още повече, потребителите могат да създават GIF файлове, комбинирайки между 2 и 100 снимки от собствената си галерия.
С LG G6 може да отидете навсякъде и по всяко време благодарение на неговата IP68 водо и прахоустойчивост, която му позволява до 30 минуто престой под вода с дълбочина от 1,5 метра. Освен това, няма нужда да се притеснявате и за случайните изпускания при ежедневна употреба, защото LG G6 е създаден така, че да разчитате на издръжливостта му дори в екстремни ситуации.
LG G6 не само покрива всички международни стандарти за издръжливост, но и предизвиква конкурентите си в редица допълнителни тестове, като подлагане на висока температура и пробиване с пирон, използвайки специална технология за извеждане на топлината от корпуса чрез вградена топлинна тръбичка, която за първи път се използва от LG. освен това, за да осигурят допълнителна гаранция за охлаждането на компонентите в корпуса, инженерите на LG увеличават възможно най-много разстоянието между различните части в телефона.

Ключови спецификации: *
Чипсет: Qualcomm® Snapdragon™ 821 процесор
Дисплей: 5.7-inch 18:9 QHD+ FullVision дисплей (2880 x 1440 / 564ppi)
Памет: 4GB LPDDR4 RAM / 32GB or 64GB UFS 2.0 ROM / MicroSD (до 2TB)
Камера:
Предна 5MP широкоъгълна (F2.2 / 100°)
Задна двойна: 13MP широкоъгълна (F2.4 / 125°) / 13MP стандартна OIS 2.0 (F1.8 / 71°)
  1. Батерия: 3,300mAh (вградена)
  2. Операционна система: Android 7.0 Nougat
  3. Размери: 148.9 x 71.9 x 7.9mm
  4. Тегло: 163g
  5. Мрежа: LTE-A 3 Band CA
  6. Свързаност: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 BLE / NFC /
  7. USB Type-C 2.0 (3.1 compatible)
  8. Цветове: звездно-черен/ ледено-платинен/ мистично-бял
  9. Други: водо и прахоустойчивост / сензор за пръстов отпечатък / UX 6.0 / Dolby Vision™ / HDR10 / зареждане - Qualcomm Quick Charge™ 3.0
------

* Спецификациите могат да варират в зависимост от пазара








Няма коментари:

Публикуване на коментар