Translate

сряда, 1 февруари 2017 г.

Лепа Брена ВИП гост на турнира на АТP Garanti Koza Sofia Оpen




Балканската звезда идва специално за да гледа на живо най-добрия български тенисист Григор Димитров

Лепа Брена лети до България специално заради Григор Димитров, това потвърдиха мениджърите на певицата.
Иконата на сръбската музика ще бъде на ВИП ложата, от където ще гледа отблизо мача на българския тенисист в зала „Арена Аремеец” на 8 февруари 2017г.
Певицата е истинска почитателка на добрия тенис, а Григор Димитров е един от любимците й, освен сръбския тенисист Новак Джокович.
„Следя тенис кариерата на Григор Димитров. Той е отличен тенисист, който занапред ще прогресира все повече. Турнирът ще бъде изключително интересен и имам желание да гледам Григор Димитров на живо и да дам своята подкрепа”, сподели Лепа Брена.
С подкрепата си към българския тенисист Григор Димитров, певицата засвидетелства и своето уважение към страната, българския дух и публика.
Известната сръбска звезда обича България и има зад гърба си редица успешни концерти в страната ни. Българската публика винаги е уважавала нейните изяви. Заради обичта на българската публика към нея, певицата организира единствения си за 2017 г. концерт в България. Тази година, на 8 април  предстои Мега концерта на Лепа Брена в гр. Пловдив, зала „Колодрум”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар