Translate

понеделник, 13 февруари 2017 г.

Първият български болид Sin R1 има успехи и на френския пазар



Месец преди старта на най-голямото автомобилно изложение в Женева.
Автомобилът на Росен Даскалов, който успешно триумфира сред световните асове, щурмува френския пазар.
Французинът Тиери Амарт, който директно от подиума купи автомобила, създаден от русенския инженер Росен Даскалов, стана партньор на Sin R1 и вече е изминал над
17 000 км с него.
Амарт споделя:
-Със Sin R1 са „запознах” на Goodwood в Англия. Тогава започна и моето приключение с болида. По време на небезизвестното изкачване “Hillclimb” имах честта да усетя за първи път автомобила, заедно с неговия създател Росен Даскалов. Веднага се влюбих в това приключение. Само след 6 месеца си поръчах Sin R1 и го получих директно на щанда в Женева под възхитените погледи на посетителите. Първата клиентска кола ме съпътства вече 1 година в едно незабравимо пътешествие. Искам да поздравя Росен Даскалови екипа му за създаването на тази прекрасна улична версия на състезателната Sin R1 GT4.
Гените на състезателната кола са вплетени в улична кола. Sin R1 може да бъде непокорен, но и да се движи плавно и спокойно, в зависимост какво искаш от него. Чудесна ефикасност на aвтомобила – плавно влизане в завоите, излизане без изненади. Всеки, който иска да се измъкне от клопката на автомобилите с прекалено много електроника и иска да се върне към чистото усещане на автомобила по време на шофиране трябва да знае, че Sin R1 е вярното решение. Усещането е сякаш си във ВИП картинг. Предпочетох ръчна скоростна кутия, въпреки че има и опция за секвенциална. По този начин се засилва физическата връзка между мен и автомобила, което е същинското удоволствие от шофирането.Невероятна машина!

Няма коментари:

Публикуване на коментар