Translate

понеделник, 27 март 2017 г.

Трети дерматокозметичен симпозиум Beauty Woman



Най-голямото и единствено по рода си събитие у нас срещна козметици с дерматолози в името на една обща мисия ЗДРАВЕ И КРАСОТА. Събитието премина при изключително голям интерес от страна на утвърдени специалисти в бюти бранша.
„В рамките на дерматокозметичния симпозиум Beauty Woman, козметиците не само могат да се запознаят с най-новите тенденции в козметологията, но и да научат как да се грижат за своите клиенти, които освен козметични, ползват и инвазивни естетични процедури, приложени от дерматолози или пластични хирурзи. Също и да се информират за най-новите технологии при апаратурата, които стават все по-ефективни, но и много по-агресивни и инвазивни. Липсата до преди три години на такъв форум ограничаваше познанията и възможностите на козметиците. Сега всеки козметик може да се запознае с тенденциите и новостите в професионалния козметичен бранш. И най-важното - може да дискутира с водещи лекари за различни проблеми, с които се е сблъсквал в своята практика,“сподели Яна Николова, собственик и издател на сп. Beauty Woman.
По време на симпозиума над 370 козметици се запознаха с последните научни достижения в областта на козметологията и естетичната медицина. Утвърдени лектори от страната и чужбина като проф. д-р Пиер Антонио Бачи, проф. д-р Мария Балабанова, д-р Радина Денкова, д-р Емил Бърдаров, д-р Дончо Етугов, д-р Росица Денчева и др. представиха най-новите технологии и съвременни методи за третиране на различни кожни проблеми, както и модерни решения за младост и красота. Поради големия интерес тази година специално бяха включени и лекции от областта на диетологията и ендокринологията.
Симпозиумът беше съпътстван и от изложение, по време на което фирмите вносители на висок клас професионална козметика и последно поколение апаратура за естетични процедури представиха своите продукти и проведоха демонстрации на най-новите терапии и иновативни апарати, гарантиращи сигурни, безопасни и ефективни резултати.

Няма коментари:

Публикуване на коментар