Translate

понеделник, 13 март 2017 г.

Legion Run се завръща



След като организира събития в 12 държави на 3 континента, Legion Run се завръща отново в България на 3 юни 2017 година.
Нова локация, нови по-големи, по-високи и по-кални препятствия очакват всички хора търсещи горещи приключения, невероятни изживявания на духа, ума и тялото, които се помнят цял живот. Локацията все още е в тайна, но организаторите разкриха, че за всички ще бъде голяма изненада.
За първи път в българския Legion Run 2017 ще бъдат представени и най-новите препятствия като:
-Rubicon - Пълзиш по гръб в тесен окоп с вода, покрит с мрежа, която е на сантиметри от лицето ти;
-Pilum - 6-метрови трупи, разположени над река, канавка или ров;.
-Tartarus - Може би препятствието, което ужасява най-голям брой участници. Тъмно е и е изцяло под земята. Тръгнеш ли веднъж, няма връщане;
-Titinebellum - Катерене по 5-метрово въже;
-Colossus 2.0 - Затичване по 5-метрова рампа и само един вариант да
слезеш от него е 6-метрова водна пързалка плюс 2 метра свободно падане в басейн с кална, студена вода.
Legion Run не е съзстезание, а забавление за приятели, колеги дори и за семейства. За да участва човек не е нужно да е спортна натура. Няма нужда от специална физическа подготовка, защото когато се работи в екип всички достигат успешно финала.
Форматът е за всички, независимо дали те са IT специалисти, лекари, адвокати масажисти или разносвачи на пица.
Участниците могат да канят близки и приятели, които да ги подкрепят, да ги следват по трасето и снимат калните им изяви.
------
Legion Run - Създадена едва преди няколко години, компанията е най-бързо растящият представител на obstacle course индустрията в Централна и Източна Европа. Близо 40 000 души са участвали в събития и, като броят им непрекъснато расте.

Няма коментари:

Публикуване на коментар