Translate

четвъртък, 20 април 2017 г.

Топ гримьори ще учат на 10 минутен макиаж дамите от 4 града



От 20 април до 03 май dm България предлага отстъпка от 30% на избрани марки козметика, а един клиент ще спечели шопинг пътуване за двама до Милано


Топ гримьорите Кирил Чалъков, Оксана Николова и Ива Денчева ще учат дамите на изкуството на бързия и ефектен макиаж и ще определят и най-добрия любител гримьор в България на конкурс за 10-минутен грим. Това ще се случи по време на четвъртото издание на dm beauty academy, която се организира от най-голямата верига, специализирана в търговия с дрогерийни стоки у нас – dm България.
На 22 април 25 дами, изкушени от изкуството на грима, ще могат да демонстрират своите умения пред магазина на dm България в софийския търговски център The Mall. Желаещите да участват, е необходимо да се регистрират през официалната интернет страница на компанията: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/. С томбола ще бъдат избрани 20 участнички в конкурса, а други 5 ще бъдат определени на място.
Дамите ще трябва да покажат своите умения да направят зашеметяващ грим за 10 минути. Те ще бъдат оценявани от професионални гримьори и представител на dm България. Победителката ще спечели специална индивидуално брандирана карта, заредена със сумата от 200 лв., с която ще може да пазарува в магазините на компанията, а за всички останали ще има поощрителни награди.
Водещ на конкурса ще е поп звездата Вики Терзийска от група „Мастило“, а звездното присъствие ще бъде допълнено и от актрисите Силвия Лулчева и Ралица Паскалева. Те ще напазаруват на място всичко необходимо за 10 минутен грим и ще демонстрират как в динамичното ежедневие добавят допълнителен блясък към перфектното си излъчване.
На 29 и 30 април тайните на ефектния бърз макиаж ще бъдат разкрити и на дамите в Русе, Варна и Плевен. В магазините на dm България в Mall of Rousse, Panorama Mall Плевен и Grand Mall Varna ще се проведат грим-сесии с участието на топ гримьори от партньорите на събитието - световно известни марки грим и козметика.
------

В периода 20 април – 03 май 2017 г. dm България предлага отстъпка от 30% на избрани топ марки декоративна козметика като dm alverde, s.he stylezone, L’oreal, Maybelline, Max Factor, Bourjois и Rimmel. Голямата изненада е, че всеки, пазарувал декоративна козметика на стойност над 20 лева, ще участва в томбола с награда шопинг пътуване за двама до столицата на модата Милано. Освен това, всички клиенти, купили такива продукти за повече от 20 лв., ще получат на касата практичен подарък - брандиран козметичен несесер.
В рамките на dm beauty academy 2017 ще се проведе и онлайн игра. Участничките ще трябва да снимат своя несесер или чантичка за грим и да качат снимката през официалната интернет страница на dm България. С томбола 50 от тях ще получат кутия „beauty box“ с избрани козметични продукти.




 

Няма коментари:

Публикуване на коментар