Translate

четвъртък, 6 април 2017 г.

Learn from the Masters by MUFFIN



Това е безплатна образователна инициатива на Мусала Софт.
Водещи на обученията са Бисерка Йовчева, треньор на най-добрите български олимпийски състезатели по информатика и Мирослав Миронов, експерт технологии и обучение в Мусала Софт. Лектори на Learn from the Masters by MUFFIN са и доказани експерти в сферата на Cloud Integration, API Management, Augmented Intelligence, BigData, Digital Engagement, IoT.
Learn from the Masters by MUFFIN е вдъхновен от дългогодишния опит на Мусала Софт в развитието на ИТ таланти в професионалисти, които създават висококачествени софтуерни решения за големи мултинационални компании. Learn from the Masters by MUFFIN е мастър клас за хора с малко или никакъв опит в програмирането, които искат да започнат дългосрочна успешна кариера в света на ИТ. Съобразявайки се с индивидуалните нужди и интереси, Learn from the Masters by MUFFIN предоставя необходимата стабилна основа и възможности за широк спектър от технологично, професионално и личностно развитие в ИТ като комбинира умело теоретични знания и практически примери с конкретни технологии.
Мусала Софт ще се свърже с всеки проявил интерес и попълнил регистрационна форма, за да избере участниците в първото издание на Learn from the Masters by MUFFIN.
За повече информация и кандидатстване http://www.musala.com/training/learn-from-the-masters-by-muffin/ и masters@musala.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар