Translate

четвъртък, 6 април 2017 г.

Ралица Христова ще представи България на музикалния конкурс Malta Euro Star Festival 2017


На конкурса, който ще се проведе между 20 и 25 април,  ще вземат участие певци от голям брой страни като Русия, Румъния, Италия, България, което го превръща не само в престижен музикален форум, но и в голямо предизвикателство за нашата младата певица, която е подготвила две песни за своето участие. За Малта тя заминава с подкрепата на промоутърската компания Combat Promotion.
В началото на месеца Ралица спечели първо място на конкурса „Звездици на Лора” и наградата – свободен прием в Стопанската академия „Д.А. Ценов“.
Този успех не е първият за 18-годишната девойка, която се занимава професионално с музика от 5 години. Неотдавна тя грабна Гран при по време на Петия национален конкурс „Път към славата“, който се проведе в Културен дом „Средец“ в София. Габровката спечели сърцата на журито и лично на Етиен Леви с изпълненията на песента на Бионсе „I Care“ и „На баща ми“ на Искра Милкова. Голямата награда, която напълно заслужено й бе присъдена, е запис на първата й авторска песен.
В момента Ралица момента завършва Националната Априловска гимназия в Габрово с профил история. Желанието й е да учи право. Любимото и хоби е фотографията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар