Translate

сряда, 3 май 2017 г.

Тайните на бързия и ефектен макиаж бяха разкрити



от топ гримьорите Кирил Чалъков, Оксана Николова и Ива Денчева, коитоопределиха и най-добрия любител гримьор в конкурс за 10-минутен грим. 
Симона Борисова спечели конкурса за 10 минутен грим. Това се случи по време на четвъртото издание на dm beauty academy, която се организира от най-голямата верига, специализирана в търговия с дрогерийни стоки у нас – dm България.
Борисова спечели специална индивидуално брандирана карта, заредена със сумата от 200 лв., с която ще може да пазарува в магазините на компанията, а всички останали участнички получиха  Beauty Box - кутия с подбрани продукти за грим.
Водещ на конкурса беше поп звездата Вики Терзийска от група „Мастило“, а звездното присъствие бе допълнено и от актрисите Силвия Лулчева и Ралица Паскалева. Те напазаруваха на място всичко необходимо за 10 минутен грим и демонстрираха как в динамичното ежедневие добавят допълнителен блясък към перфектното си излъчване.
Събитието беше полезно на всички, запалени по макиажа. Присъстващите дами научиха тайните на перфектния и бърз дневен и нощен грим и как да се „гримират без грим“. За това им помогнаха уроците на топ професионалистите Кирил Чалъков, Оксана Николова и Ива Денчева, които работят за най-големите звезди и модни български списания.
В края на април тайните на ефектния бърз макиаж бе разкрити и на дамите в Русе, Варна и Плевен. В магазините на dm България в Mall of Rousse, Panorama Mall Плевен и Grand Mall Varna се проведха грим-сесии с участието на топ гримьори от партньорите на събитието - световно известни марки грим и козметика.
В рамките на dm beauty academy 2017 се провежда и онлайн игра. С томбола 50 от тях получават кутия „beauty box“ с избрани козметични продукти.
В периода 20 април – 03 май 2017 г. dm България предлага отстъпка от 30% на избрани топ марки декоративна козметика като dm alverde, s.he stylezone, L’oreal, Maybelline, Max Factor, Bourjois и Rimmel. Голямата изненада е, че всеки, пазарувал декоративна козметика на стойност над 20 лева, ще участва в томбола с награда шопинг пътуване за двама до столицата на модата Милано. Освен това, всички клиенти, купили такива продукти за повече от 20 лв., ще получат на касата практичен подарък - брандиран козметичен несесер.
Във връзка със старта на dm beauty academy 2017 Цонка Иванова-Терзиева, управител на dm България заяви: „Нашата мисия е да правим красотата достъпна за всеки. Затова предлагаме огромно разнообразие от качествени продукти на достъпни цени и помагаме на клиентите ни да бъдат още по-ослепителни, без това да отнема много време в натовареното им ежедневие. Вярваме, че с помощта на dm beauty academy всяка дама може да научи тайните на перфектния 10 минутен грим и така да добави още красота към своя свят.“



Няма коментари:

Публикуване на коментар