Translate

сряда, 3 май 2017 г.

Участниците в „Като две капки вода” - с атрактивни перуки на „Магама”



Зрителите на култовото шоу „Като две капки вода” имат възможност да следят атрактивните превъплъщения на участниците във формата. За успеха на различните сценични образи огромно значение имат прическите и косата, а за тяхната направа вече повече от месец се грижи перукерският екип на „Магама”.
Уникалните образи, които представят участниците във формата, се постигат с висококачествени естествени и изкуствени перуки и се дооформят според образа, за да изглежда той максимално естествен. Екипът на салони „Магама” разполага с над 5000 перуки в повече от 80 цвята в най-различни дължини и структура – права, чуплива, къдрава. Всички превъплъщения откъм коса, брада и мустаци се правят идивидуално за всеки участник и конкретния образ, обясняват от екипа на „Магама“. Всяка една от перуките може да се подлага на допълнителна химична и термична обработка и да се обработва със специални продукти – стилизанти, поддържащи шампоан и балсам, флуиди, може да се реже или допълва при необходимост с екстеншъни, кичури, опашки, тупета и полуперуки.
В перуката на Михаела Маринова като Петя Буюклиева например, има поставена частична перука с допълнителни стикери „Магама” tape - in system, които са изключително актуални тази година. За образа на Люси Дяковска като Емели Санде пък е използвана абсолютно естествена визия. Поставени са частични тупета с „лейс” основа косъм по косъм, които постигат естествена къса дължина и са незабележими от човешко око. С цялостна естествена перука, стилизирана с много гел, за да се постигне мокър ефект, беше певицата в образа на великия Майкъл Джексън. А, за да бъде „като две капки вода“ с Поли Генова, естествената коса на Люси е предварително изправена и допълнена с частични редове. В образа на самата Люси Дяковска се превъплъти Ваня Джаферович, като за специфичната й коса е използвана къдрава перука, подстригана според прическата на певицата и боядисана с предварително изготвен медно бакърен цвят. Коцето Калки имаше трудната задача да влезе в образа на големия Никола Гюзелев, като за имитацията му е поставена брада тип „катинар” и частична „лейс” перука, изработена косъм по косъм. Перуки и бради, поставени косъм по косъм са използвани и в създаването на образите Pavell & Venci Venc’, в които се превъплътиха водещите Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека. За преобразяването на София Джамджиева в Кулио (Coolio), с помощта на гримьорите, е постигнат нужният цвят дори и на скалпа, а за екзотичната визия на рапъра върху силиконова основа са монтирани готови „лейс” расти.



Няма коментари:

Публикуване на коментар