Translate

неделя, 21 май 2017 г.

G&H е новата линия за грижа за тялото от Amway, вдъхновена от природата, щадяща кожата



Компанията Amway от 1959 г. насам предлага пълна грижа за тялото за всеки – жени, млади момичета, момчета, мъже и деца.
Кожата е най-голямата защитна бариера срещу околната среда, която в резултат на външните въздействия върху нея често изглежда суха и повяхнала. На всеки кв. см. кожа се намират 3 млн. клетки. Често обаче ние се фокусираме само и единствено върху грижата за кожата на лицето, но и останалите 95% от нея също изискват специално внимани.
Новата гама G&H с три колекции грижа за кожата, които подхранват (Nourish), освежават (Refresh) и защитават (Protect) тялото през целия ден дава увереност, че ти и семейството ти получавате най-доброто от природата.
G&H включва меки съставки без сулфати и pH балансирани формули – ефективни,  нежни за кожата и най-вече безопасни за употреба при деца над 3 години. Опаковките са вдъхновени от природата и се рециклират на 100% т. е. те са биоразградими.  Всяка колекция е разработена със своя собствена уникална комбинация от полезни за кожата натурално извлечени съставки, които да ободрят, успокоят и възстановят кожата на цялото семейство:
G&H NOURISH+ - облекчава и най-неспокойната кожа
Тази продуктова линия включва - Body Wash, Body Lotion, Complexion Bar and Hand Cream. Всички те похранват и отлично овлажняват кожата в дълбочина, а при лющене облекчават усещането за дискомфорт. Ароматите им са изключителни и подходящи за всеки.
Трите активни съставки в тях са: цвят на портокал (подхранва, хидратира и омекотява кожата) масло от шеа (съдържа витамини A, E и F и антиоксиданти –изключително важни за възстановяване на кожата и запазване на хидратацията и) и масло от тиквено семе (те се смятат за супер храна, заради мастните си киселини и са изключително полезни за кожата), което служи като антиоксидант и помага при защитата на кожата от увреждане от околната среда.
Body Wash Gel (душ гел) замества включително млякото след къпане и поддържа кожата чиста и хидратирана.
Body Lotion (лосион за тяло) осигурява мигновена хидратация на 100% в рамките на 24 ч.
Complexion Bar (сапун) – е единственият, който може да се използва за лице и тяло. Той е мек, ухае изключително приятно и е подходящ най-вече за мъже.
Hand Cream (крем за ръце) е водоустойчив и задължително трябва да присъства във всяка дамска чанта.
G&H Refresh+ - облекчава сухата кожа
Втората продуктова линия съдържа Body Wash Gel и Body Milk – подходящи и за суха кожа.
Балансираните формули с алое (дава усещане за хлад и мекота), семена от грозде (мощен антиоксидант с успокояващи свойства – 20 пъти по силен от вит. Е, който предпазва и освежава кожата), екстракт от зелен чай (предпазване на кожата от вредите на околната среда и я тонизира) освежават, хидратират кожата, като в същото време я
облекчават/успокояват.
Body Wash Gel не само успокоява кожата, но и действа срещу раздразненията и.
Body Milk осигурява не само 24ч хидратация, но и има по-лека текстура и се нанася бързо.
G&H Protect+-  естествена защита за кожата
Третата продуктова линия от колекцията включва концентриран сапун за ръце, сапун, дезодорант и антиперспирант рол-он и дезодорант-спрей
Комбинацията от екстракт от бял чай (укрепва кожата и я защитава от вредите от околната среда), естествени минерали (помагат за защитата и възстановяването на кожата), екстракт от боровинки (богат на витамин С и антиоксиданти, който помага за възстановяването от вече нанесените щети от околната среда) допринася за по-добра защита срещу неприятната миризма, замърсяването, сухотата и за здравия вид на кожата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар