Translate

петък, 2 юни 2017 г.

Вечните хитове на примата на родната естрада Йорданка Христова доведоха морето в София



с откриването на басейна в обновената градина на най-зеления ресторант в София - Maxim Restaurant and garden в бившия Дипломатически клуб в Горна баня.
В нощта на Maxim Pool&Garden Grand Opening звезди от сцената и екрана се насладиха на последния писък сред летните коктейли.
Ресторант Максим е разположен в полите на Витоша на територията н а Дипломатически клуб в комплекс ,,Глория Палас, основан през далечната 1962 г.
Наш приоритет е да продължим дългогодишните традиции на обекта, традиции обединяващи поколения аристократи на стара София, разкриват своите амбиции домакините.
Ресторантът, в който преди дни се събраха олимпийски шампиони от три поколения за 60-ия юбилей на Спорт Тото, разполага с 2 дк. паркова градина с 250 седящи места, открит басейн със 150 седящи места, от които 50 шезлонга, летен бар с дължина 9 м.и 15 седящи места.
Ресторантската част е разположена на три етажа - на първия е Тенис клуб с Кафе бар - там през уикенда премиерът Бойко Борисов за поредна година ще влезне в надпревара с куп звезди от спорта, с бизнесмени и политици за ВИП-турнира, който по традиция се провежда на този корт. На втория етаж е основната ресторантска зала със 180 седящи места и атмосфера, прилягаща на всеки претенциозен и изискан вкус. На третия етаж се разполагат ВИП залите с общо 42 седящи места.
Комплексът разполага още и с лятна градина с открита детска площадка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар