Translate

неделя, 11 юни 2017 г.

Виртуален бар за браузъра на телефона от ePay.bg


Speed.Bar е последната иновация от екипа на ePay.bg – лидерите в областта на онлайн плащанията в България 

Speed.Bar представлява виртуален бар, който се отваря в браузъра на смартфона. И  е модерният начин да си поръчаме нещо за хапване и пийване, без да се редим на опашка. Услугата е голямо удобство за публиката на големи събития, концерти и фестивали, като прави изживяването още по-приятно.
Speed.Bar е подходящ вариант и за всяко заведение, което иска да промени имиджа си. Възползвайки се от технологиите, собствениците имат шанс да не карат посетителите си да отделят цялата обедна почивка, за да си поръчат храна. След плащането клиентът получава баркод, с който да си вземе поръчката, когато е готова. Баркодът може да бъде споделян, така че не е нужно човекът, който е платил, да вземе продуктите. 
Премиерата на Speed.Bar ще бъде на A to JazZ 2017 в София – фестивалът, завладял хиляди любители на джаза в шест поредни години. Поръчките през Speed.Bar ще са възможни през целия период на A to JazZ 2017 от 7 до 9 юли в Южен парк 2 (зад музея „Земята и хората“). С услугата организаторите на фестивала, с подкрепата на VISA, ще добавят бързо и качествено обслужване на всички, които ще посетят най-мащабното издание на фестивала досега. То ще бъде оглавено от DIRTY LOOPS, ROBERT GLASPER EXPERIMENT и CHRISTIAN MCBRIDE'S NEW JAWN.

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар