Translate

петък, 2 юни 2017 г.

Мусала Софт грабна наградата на Баварското представителство в България за успешно реализираното си партньорство с немския лидер ESG



По време на събитието, в Ауто Бавария - София бяха връчени Наградите на Баварското представителство в България, които имат за цел насърчаване на положителното развитие на баварскo-българските икономически отношения.
Мусала Софт получи признанието „Българско предприятие с икономически контакти с Бавария“ отличавайки успешно реализираното през 2017 година партньорство с немския лидер ESG Elektroniksystem und Logistic GmbH. Наградата бе връчена от Др. Маркъс Витман, Ръководител отдел "Международни икономически отношения"
Колаборацията между звеното “Automotive“ на ESG и екипът на Мусала Софт разширява възможностите и променя представите ни за бъдещето чрез разработване на нови функционалности и свързване на различни аспекти от нашия живот. Модернизирането на автомобилната индустрия и начинът, по който използваме автомобили в ежедневието си се променя с бързи и динамични обороти, доближавайки ни все повече до  споделената визия за свързана мобилност и високо автоматизирано шофиране. Новите технологии увеличават безопасността на шофиране и времето за реакция при инцидент, предоставяйки все по-висок процент на сигурност, комфорт и  ефективност.
В категория „Баварско предприятие с дейност в България“ бе отличен „Вюрт електроник“
Официални гости на събитието бяха Н.Пр. Детлеф Лингеман, посланик на Федерална република Германия в България, д-р Митко Василев, главен управител на ГБИТК и представител на Бавария в България и Александър Миланов, изпълнителен директор на BMW България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар