Translate

неделя, 11 юни 2017 г.

Арената на бойните изкуства SFC'5 - грандиозен шоу спектакъл



В грандиозен и зрелищен спектакъл се превърна поредното издание на турнира Spartacus Fighting Championship. След като обиколи Варна, Пловдив, Петрич и Враца, бойното шоу най-накрая стъпи и в столицата, директно на площад "Батенберг" и под надслов Unbeatable Spirit. Пространството на жълтите павета стана място за атрактивни битки по правилата на MMA и К-1, като на сцената се качиха топ представители на спорта от Русия, Англия, Холандия, Сърбия, Гърция, Полша и  България.
Организаторите от Combat Promotions предоставиха на многохилядната публика не само качествени битки, но и много пищна и невиждана шоу програма, като началото бе дадено с най-веселото мега хоро, поведено от танцьорите на Еремия. Водещ на събитието беше Павел Владимиров, който перфектно се справи с амплоато си. Част от събитието бе и човекът анонсирал легендата Фьодор Емилияненко и изправял на крака Олимпийския стадион в Москва  – Майк Маркам. Майк за четвърти път анонсира двубоите в SFC. Combat Promotion бяха поканили и рефери, съдии, cut men и officials от UFC и Bellator. Красавицата с омайващ глас – певицата Рооози Демел в компанията на английския актьор и шоумен Джейсън Барет дирижираха обстановката в бекстейджа, където всеки един от участниците отговаряше на въпросите им.
По време на турнира всеки от бойците влезе в Клетката (при това най-голямата в Европа!), съпроводен от специална хореография, танцьори, момичета със знамена, та дори имаше и гайдари и народна певица при емблематичната поява на звездата на SFC Джон Демел.
Публиката на "Батенберг" стана свидетел на 8 сблъсъка по правилата на ММА, К1 и Супер муай-тай. Събитието бе излъчвано директно по световния канал MMA TV.
Даниел Илиев и Анита Доганова бяха българите, които записаха силни победи над опонентите си. С победата си, Даниел си осигури претенденстко място за шампионския пояс на организацията, което бе потвърдено и от нейния собственик - Георги Анадолов. Нури Хабилов също участва в може би една от най-динамичните срещи на вечерта, но падна нокаутиран след оспорвана размяна на удари. Състезателите от Холандия показаха защо Mikes Gym - залата, в която се готви и Badr Hari - е на световно ниво - всички те взеха срещите си по много атрактивен начин.
Шоуто на SFC се превърна в най-зрелищния спектакъл правен скоро на родната сцена. Затова допринесоха също така и демонстрация на школата „Багатур“, Мима Бонева, Бага-тур, Пловдивъ, а също и балет Нова, които бяха Ring girls.

Няма коментари:

Публикуване на коментар