Translate

вторник, 15 август 2017 г.

Гореща испанка открадва младоженец от сватбеното му ложе в романа „Морски екстаз“



Черешката на тортата в хитовата лятна колекция на издателство „Милениум“, е романът "Морски екстаз"на Валънтайн Уилямс.
Екзотичната история се развива първо в Париж, а след това в страната на баските - на границата между Франция и Испания. В интригата са намесени прелестна американка, очарователен английски художник с тайнствен произход и знойна, невероятно привлекателна, горда и енигматична испанка.
Художникът младоженец е принуден да избяга от желаната си съпруга, макар и опиянен от негата на предусещането за първата им брачна нощ. Броени минути преди да влезе в романтичната вила, запазена за медения им месец, само часове след сватбата, той е връхлетян от ултимативен вестоносец. "Сега или никога", му заявява той - и му показва писмо с кодова дума, която предизвиква у младоженеца такава буря, че той се вижда принуден да тръгне на мига без дори да предупреди своята тръпнеща в очакване избраница. Очаква го смразяваща среща очи в очи със смъртта, която ще го накара да изостави своята любима!
Той тръгва по следите на дръзка испанка с изпепеляващ поглед и тяло за грях. Тя е атракция за господата в скъп аристократичен курорт в Испания. Никой незнае дали е просто свободна жена, която обича забавленията, или носи маска, зад която се крие съвсем друго амплоа. Младоженецът беглец преследва огнената прелъстителка, защото е дал клетва на живот и смърт пред свой боен другар и жадува за мъст. А тя без да знае истинската му самоличност се влюбва в него и се хвърля в обятията му. Той е изправен пред кръстопътя да се поддаде на изкушението или да разкрие страховития заговор, в който е замесена красавицата. Пожарът на страстта е толкова силен, че заплашва да ги изпепели...
Съдбите на всички герои се срещат в загадъчна къща на морския бряг, в която се оплитат невидимите нишки, предопределили пътя на всеки от тях. Това е роман за изпитанията, пред които се изправят неуверените сърца и романтичните души – увлекателен разказ, изпълнен с драматизъм, превратности, благородство и дива страст.

Няма коментари:

Публикуване на коментар