Translate

вторник, 15 август 2017 г.

В "Прелъстителят" кипи любовна страст по-силна от смъртта



Пламенна страст бушува между младата наследница на голямо богатство Жана Прекур и красивия офицер от флота Жорж Ламбер. Но съдбата не е благосклонна към трепетите на сърцата им. И вместо за избраника си девойката трябва да се омъжи за коварен измамник, поставил на карта честта ѝ. Ала с един хитроумен трик ролите се разменят – измамникът е измамен, прелъстителят се оказва прелъстен. Ще има ли втори шанс от съдбата? Преодолявайки рисковете и опасностите, надмогвайки като митичен герой самата смърт, верният Жорж руши всички прегради по пътя към дамата на сърцето си. А тя се скрива от света, обвивайки се в мистерия, за да чака търпеливо момента на възмездието.
„Прелъстителят“ е история, изпълнена с драматизъм и горещи емоции, която се чете на един дъх. Сюжетът следва най-добрите образци в жанра, а неочакваните обрати са в стила на любимите на много поколения еротични класики.
Емил Ришбург е талантлив френски писател на романтични романи с акцент върху драмите в живота и проблемите на истинската любов. Той е сред онези майстори в жанра, чиито истории оставят неизличим отпечатък в съзнанието на читателите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар