Translate

вторник, 1 август 2017 г.

С Cards2go - “Изиграй си картите!”


Първото по рода си тесте отправя предизвикателството “Изиграй си картите!” и цели да внесе повече положителни емоции и забавление в ежедневието на младите българи. Cards2Go се състои от 55 карти, разделени в няколко категории - „Предай”, „Създай”, „Играй”, „Развий”, „Познай”, „Опознай” и провокират към интеракция с непознати хора и извършването на мил жест към тях. Cards2Go не е настолна игра, а много по-мащабен проект, в който доброто се разпространява от човек на човек.
Идеята е всички мисии да се изпълняват между хората в градски условия в реално време. След изпълнение на предизвикателството, картата се предава на друг, като нейната история може да бъде проследена онлайн на специално разработената за проекта платформа www.cards2go.bg.
„Откакто стартирахме Dextrophobia, повече от 30 000 души са посетили стаите ни. Това ни вдъхнови да разширим портфолиото си с продукт, който има потенциал да обедини цялата страна в обща кауза. Създадохме Cards2Go с ясната идея, че искаме да променят деня ти, докато се забавляваш и предаваш Ефекта на всички около теб, а дизайнерът Васил Димитров ни помогна да представим това послание,сподели Александър Грозданов, основател на Dextrophobia. Cards2Go подкрепя фондация Заедно в час и доброволческата платформа Time Heroes, като 5% от приходите ще бъдат насочени към една от двете организации.

Няма коментари:

Публикуване на коментар