Translate

сряда, 23 август 2017 г.

LG Electronics ще представи два нови гейминг монитора по време на изложението IFA 2017 в Берлин


LG_27GK750_32GK850

Най-новите 32-инчови и 27-инчови монитори от серията GK на LG не само предлагат на истинските ентусиасти зашеметяващо визуално преживяване, но и още по-големи възможности за победа срещу противниците им в игрите.
Гейминг серията GK на LG съчетава в себе си последните технологични постижения на компанията. Една от ключовите характеристики на новите монитори е именно високите честоти на опресняване на картината от 144Hz и 240Hz. Новият 32-инчов геймърски монитор на LG (модел 32GK850G) е идеален за истинските гейминг ентусиасти, които желаят от монитора си безпроблемни и бързи движения на огромен екран, в комбинация с високо качество на картината. Бързата скорост на опресняване помага на LG 32GK850G да възпроизведе невероятни графични движения без никакво прекъсване, докато технологията за обработване на изображенията NVIDIA G-SyncTM  спомага за елиминиране и на най-малките смущения в картината. Този монитор обработва с лекота всички моменти от играта без никакви забавяния на действието, докато осигурява бързо и плавно движение при максимална яркост от 350 нита на QHD екрана с резолюция 2560x1440 пиксела.
Нещо повече, 32-инчовият монитор подобрява геймърското преживяване по един доста по-различен начин, благодарение на функцията „Sphere Lighting“, която използва специални светодиоди в задната част на монитора, създавайки меко осветяване в стаята, за да увеличи удоволствието от игрите и да намали умората на очите. Освен това, добавя и красив дизайнерски елемент към дисплея. Друга уникална характеристика е „Black Stabilizer“ функцията, която осигурява кристално ясен контраст, давайки на играчите максимална видимост по всяко време. В същото време, „Dynamic Action Sync“ свежда забавянето от входящия сигнал към монитора до абсолютен минимум, за да могат играчите да реагират по-бързо на всяко едно действие. Графичният интерфейс е ориентиран изцяло към потребителите, позволявайки на играчите лесно да персонализират режимите на работа за всяка игра. За максимално удобство, мониторът разполага със стойка, която се монтира само с едно щракване, без необходимост от винтове и инструменти. По този начин, мониторът позволява регулиране с минимални усилия както на наклона и височината, така и на ъгъла на завъртане.
По-малкият 27-инчов монитор от серията GK (модел 27GK750F) също предлага невероятно гладък геймплей, благодарение на най-високите в индустрията честоти на опресняване и време за реакция. Този компактен монитор е проектиран така, че да задоволи нуждите и на най-взискателните гейминг потребители, подобрявайки шансовете им да бъдат победители в игрите. Принос за това имат честота на опресняване от 240Hz, намаляването на размазванията при движение с 1ms и технологията AMD FreeSync™. Характеристики като „Black Stabilizer“, „Dynamic Action Sync“ и „Crosshair“ са предназначени да направят всяка игра още по-завладяваща, като например „Crosshair поставя допълнителен мерник в зрителното поле на монитора, подобрявайки точността при FPS игрите.
По време на изложението IFA 2017 LG ще представи и своя зашеметяващ 34-инчов UltraWide гейминг монитор, модел 34UC89G, който с огромния си екран и съотношение 21:9 ще увеличи максимално преживяването по време на игрите. Потапящият ефект е най-впечатляващ при рейсинг, RTS и AOS игри, поддържащи съотношение на картината 21:9. Този монитор също така поддържа NVIDIA G-Sync с честота на опресняване от 144Hz, за да увеличи максимално гейминг изживяването.

Няма коментари:

Публикуване на коментар