Translate

сряда, 23 август 2017 г.

LG OLED TV за пореден път обра най-престижните награди на EISA



Най-новите телевизори и саунд бари на компанията са отново признати от експертите в индустрията


За шеста поредна година LG OLED TV е обявен за най-добър OLED телевизор от European Imaging and Sound Association (EISA). Тазгодишният носител на наградата „EISA OLED TV 2017-2018“ е ултра-тънкият LG OLED телевизор, модел OLED65E7. Той беше високо оценен за перфектното си качество на картината и изключително широките ъгли на гледане. Журито на EISA похвали премиум телевизионната технология както за поддържането на HDR 10, така и на Dolby Vision™, благодарение на които LG OLED предлага на клиентите си звук с качество като в кино салон.
Друг продукт на LG от премиум категорията - LG SUPER UHD TV, модел 55SJ850V - бе отличен с наградата „EISA LCD 2017-2018“ за богатите си, прецизни цветове и широк ъгъл на гледане, които се постигат благодарение на технологията Nano Cell™ от LG. В допълнение, огромно признание от експертите получи и интуитивния потребителски интерфейс webOS 3.5. Телевизорът също така разполага с технология Active HDR на LG, която оптимизира всеки един кадър, доближавайки картината максимално до качество като на живо от всеки ъгъл.
Нещо повече, LG Sound Bar, модел SJ9, получи награда „EISA Soundbar 2017-2018“ за елегантния си дизайн и кристално чисто аудио, постигнато в голяма степен благодарение на технологията Dolby Atmos. Чрез Dolby Atmos звуците се разпространяват по оптимален начин в триизмерно пространство от всяка една точка. Дори саундбарът да се намира над нивото на слушателя, той бива завладян от заобикалящ звук на премиум съраунд.
Престижните награди EISA се определят ежегодно от експертно жури, съставено от главните редактори на най-влиятелните специализирани списания за аудио-визуална техника (AV). Съдиите са базирани в 20 европейски държави, САЩ и Австралия. Продуктите се оценяват въз основа на множество критерии, сред които технологии, дизайн и иновации.
Посетителите на тазгодишното изложение IFA в Берлин, биха могли да посетят щанда на LG, който ще се намира в зала 18 на Messe Berlin от 1 до 6 септември, за да видят лично най-новите LG OLED телевизори и аудио системи.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар