Translate

сряда, 30 август 2017 г.

Влиянието на LG в кухнята продължава да формира динамичния пазар по света



Иновациите в индустрията на хладилници през последните 60 години превърнаха този уред от проста кухненска вещ в една изключително функционална технология, която е неделима част от забързаното ни ежедневие. С технологичния напредък при съвременните хладилници, на потребителите се предлага изключително висок клас ефективност. И за да отговори на очакванията на съвременните потребители, производителите на уреди се фокусират повече от всякога върху подобряването на удобството чрез усъвършенстване на всички функции.
LG Electronics е компанията, която през всичките години на пазара никога не се е страхувала да поема големи предизвикателства, създавайки най-иновативните уреди. Голямото желание на LG да работи усърдно, за да създаде неповторими уреди, чиито функции не могат да бъдат открити в уредите на другите производители, е водещата сила в разработването на иновативни продукти. Именно сред тези изключителни уреди се нареждат „Home Bar“ и „In-StaView Door-in-Door™“ с инверторен линеен компресор за повишаване на общата енергийна ефективност и производителност.
През 1998 г. LG представи "Home Bar", който се превърна в кулминацията на усилията на компанията да съчетае удобството с ефективното съхранение на продукти. Уредът предлага уникално отделено пространство, което би могло да се използва като домашен бар или рафт. Не е нужно да местите напитките и храните си на кухненския плот или на масата в дневната, а само да придърпате навън прикрепения към хладилника бар, за да изпиете с удоволствие напитката си. Ако желаете да съхраните напитките и храните си за по-късно, просто ги оставете в отделението на хладилника за бърз и лесен достъп по всяко време.
След успеха на домашния бар, LG преосмисли коренно разработването на продуктите си, стараейки се винаги да улесняват потребителите. За компанията винаги е било изключително важно да създава уреди, които потребителите да използват с удоволствие. Изследванията показват, че клиентите на LG обикновено отварят хладилниците си средно 79 пъти на ден.
Въпреки това 4 от 10 клиенти не могат да си спомнят какво има във вътрешността им, което води до изхвърляне на неизядена храна. Това накара LG да създаде иновативния хладилник „Door-in-Door™“ през 2010. Първата по рода си иновативна "Door-in-Door" технология на LG улеснява съхранението на често използваните храни и напитки, така че те лесно могат да бъдат изваждани от хладилника, без да се отваря цялата врата. Чрез намаляване на честотата на отваряне на хладилника, храната остава за по-дълго време прясна. Развивайки тази уникална функционална врата на хладилниците, през 2014 LG представи първият „Dual Door-in-Door™“ в света, за да удвои удобството и да даде възможност за по-голяма гъвкавост при съхранението на храната.
Изследванията, проведени в модерните лаборатории на LG доказват, че при всяко едно отваряне на хладилника годишно се губят средно между 50-120kwh електричество от студен въздух. Така през 2016 LG разработи „InstaView Door-in-Door™“, благодарение на която членовете на семейството могат да видят съдържанието на своя хладилник без да се налага да го отварят. Нужно е само леко двойно почукване върху елегантното черно стъкло върху вратата, за да стане прозрачно, осветявайки вътрешността на хладилника. Реакциите на  обществеността изненадаха дори и изпълнителните директори на LG. Хиляди потребители в магазините или шоурумите не можаха да устоят на възможността да „почукат“ на вратата на LG InstaView Door-in-Door™. Този уникален хладилник не просто предизвика огромна вълна от положителни реакции, ами напълно промени начина, по който потребителите възприемат хладилниците си.  
Високото ниво на качество и производителност, въведени от „LG Home Bar“, „Door-in-Door™“ и „InstaView Door-in-Door™“, неизменно поставят въпроса какъв е следващият уред, с който LG ще изненада пазара и своите потребители? Въпреки че винаги компанията е била и продължава да е влиятелен играч в световната индустрия за хладилници, LG никога не е приемала успеха си за даденост. А напротив, продължава да разработва домашни уреди, които надминават и най-смелите очакванията на клиентите. Компанията поставя на първо място нуждите на своите потребители, като превръща всяко желание на клиента в удобна функционалност на уредите си. LG ще продължава непрекъснато да изненадва своите клиенти с уникалните си иновативни продукти и умни технологии, улесняващи всяко едно домакинство по света.


Няма коментари:

Публикуване на коментар