Translate

сряда, 23 август 2017 г.

LIDL представя училищен онлайн-каталог със специални предложения за началото на учебната година



Три ваучера за книги на стойност от 500 лева ще зарадват най-любознателните потребители

На прага на новата учебна година Lidl ще изненада потребителите със специална селекция от предложения в помощ на ученика, допълнени със свежи идеи и вълнуващи предизвикателства, част новия училищен онлайн-каталог на веригата - „Cool for school. Освен с представянето на нови продукти, инициативи и интересни идеи за подготовката за ученика, чрез изданието Лидл България предизвиква любознателността на малчуганите със специална игра с въпроси.
Каталогът е посветен на любовта към четенето и излиза онлайн на 17 август с богато и разнообразно съдържание, а трима от най-любознателните участници в играта „Кой знае повече?“ ще могат да спечелят голяма награда – ваучер за книги на стойност от 500 лева. В периода до 10 септември всички желаещи могат да се включат в онлайн играта на www.lidl.bg/school, където трябва да отговорят правилно на въпроса за деня и да се регистрират за участие. Всеки ден малчуганите, с помощта на своите родители, могат да спечелят дневна награда и да увеличат шанса си за получаване на голямата награда.
С представянето на училищния каталог Лидл България цели да насърчи любовта към книгите и четенето, които подхранват и развиват детска любознателност. Затова на страниците на „Cool for school“ са поместени и мотивиращи блиц интервюта с блогърите Зорница Павлова, Теодора Миланова, Мария Пеева и Милена Витанова, които споделят опит и практични съвети как родителите могат да вдъхновят децата си да четат повече. Изданието обръща специално внимание на ролята на книгите и умението да четем и слушаме с разбиране. Читателите ще намерят много полезна информация и съвети, любопитни заглавия на книги и енциклопедии, актуални предложния за ученически пособия и материали, както и много идеи за забавления в
учебните дни.
Каталогът е естествено допълнение на инициативата „Lidl за твоето дете“. Тя има за цел да допринесе за пълноценното и здравословно израстване на децата и да помогне на родителите в грижата им за тях, представяйки и информация за съвместните активности на Лидл България с Детски научен център Музейко, Сдружение БГ Бъди Активен и Заедно в час, целящи да мотивират учениците в търсенето на приключения, движение и активно развитие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар