Translate

четвъртък, 21 септември 2017 г.

“Angel steps” - алтернатива на традиционната занималня



Иновативен център по изкуства открива и развива таланта на децата

Ако понякога децата ви се държат като дяволчета, не се плашете! Във всяко дете се крие по един малък ангел със своята вродена дарба, но често майките и татковците имат нужда от помощ за да я открият и да помогнат на малчугана им да я развие. Именно това да изкара наяве светлината, която всеки малчуган носи в себе си, е философията на най-новия детски център за изкуства „Angel steps”, чието официално откриване предстои на 27 септември 2017 г. 
„Angel steps” се намира в просторна сграда на бул. „Сливница“ № 245. Притежава 2 отлично оборудвани спортни зали, зала за отдих и арт-зала. В тези помещения малчуганите ще пеят, танцуват, рисуват или свиват юмруци за бойни изкуства, но винаги водени от две главни правила. Едното е стимулирането на природните заложби и творческото мислене на детето без натиск, а чрез откриването на неговите силни страни и тяхното развиване и насочване в правилната посока. Другото главно правило е приятелството и забавлението!
Занятията в центъра за изкуства „Angel steps” се провеждат по методи, разработени на базата на най-новите открития в детско-юношеската психология, залегнали в образователните програми на водещи европейски центрове.
Участието на родителите е съществен елемент от философията на „Angel steps”. И то не става дума само за присъствието на майките и татковците като странични зрители на концертите на мини пианисти, на рециталите на хип-хоп танцьори или на изложбите с пластики, създадени в арт класовете в центъра за изкуства. Защото „Angel steps” не е обикновена занималня, в която оставяш детето си за няколко часа и не се интересуваш какво ще прави, а място, където родители и учители активно обсъждат нуждите на децата, индивидуалния подход към всеки от тях и насоките на развитието им под формата на събеседване и на лекции за възрастни. В името на тази цел в центъра работи и професионален астропсихолог, който намира и тълкува звездите, под които детето ви върви от раждането си, и допълва с препоръки индивидуалния подход към развитието му. Освен това на място децата могат да бъдат консултирани от професионален педагог.
Центърът предлага услуги и по организирането на рождени дни или други специални детски поводи. Поема грижата за игрите по време на партито, за храната за гостите, както и за целия процес на провеждане на събитието.
Центърът предлага услуги и по организирането на рождени дни или други специални детски поводи. Поема грижата за игрите по време на партито, за храната за гостите, както и за целия процес на провеждане на събитието.




Няма коментари:

Публикуване на коментар