Translate

петък, 8 септември 2017 г.

LG V30 поставя нови стандарти в мобилните устройства с премиум характеристи-ки за видео и снимки

LG V30 – най-новото поколение на емблематичната V серия смартфони на компанията


LG V30 демонстрира подобрение на силните страни на телефоните от серията V, осигурявайки изцяло ново мобилно изживяване и предлагайки оптимални мултимедийни функции. V30 съчетава редица иновации за индустрията – първият F1.6 обектив, първият OLED FullVision дисплей, първият Crystal Clear обектив, Cine Video режим за създаване на клипове с високо качество, премиум звук с усъвършенстван Hi-Fi Quad DAC, звукови настройки от B&O PLAY и гласово разпознаване. V30 поставя нов стандарт в развитието на премиум смартфоните.
Основната камера в задната част на V30 разполага с отвор F1.6, който позволява повече светлина за по-ярки и по-динамични кадри. Съчетано със стъкления Crystal Clear обектив, който осигурява по-близки до действителността цветове и по-ясни изображения, отколкото пластмасовата леща, V30 е най-подходящия смартфон за заснемане на изображения. Другият обектив на двойната камера на V30 е подобрен 13-мегапикселов широкоъгълен обектив с по-малко от 2/3 по-малко изкривяване на ъгъла, отколкото при V20.
Новият режим Cine Video на LG позволява на всеки да произвежда филми като професионалист, благодарение на мощните Cine Effect и Point Zoom функции. Потребителите вече могат да правят висококачествени видеоклипове, подобрени от кинематографичните режими на различни филмови жанрове, само с един смартфон.
LG V30 разчита на силните страни на OLED FullVision дисплея в тяло, което е изненадващо компактно, тънко и олекотено. Дори и с голям 6-инчов FullVision 18:9 дисплей, V30 е с 8 мм по-къс и с 3 мм по-тесен от предшественика си, което води до по-удобно и по-сигурно захващане. С дебелина само 7,3 мм и нов стандарт в теглото от 158 грама, V30 е най-лекият сред смартфоните в категорията от 6 и повече инча. Закаленото стъкло, което покрива предната и задната част, е извито навътре по ръба, което води до елегантен, интегриран вид и усещане.
Point Zoom дава възможност на потребителите да приближават безпроблемно всеки обект с помощта на плъзгача за увеличение, независимо от положението му в кадър – още една иновативна за индустрията функция. Cine Effect предлага палитра от 15 предварително зададени теми, които създават уникален вид на видеото като романтична комедия, летен блокбъстър, мистерия, трилър и класически филм.
V30 е първият глобален смартфон, който поддържа технологията MQA (Master Quality Authenticated), която позволява стрийминг на аудио с висока разделителна способност. MQA улавя звука на оригиналния студиен запис и го съхранява в малък файл, за да направи висококачественото видео лесно за възпроизвеждане. Възможностите за запис на V30 са подобрени, като приемникът може да обхване още по-широк спектър от звуци.
Google Assistant на LG V30 ще предостави на смартфона уникални възможности. Команда "Добре Google, дай ми романтично Cine Video" ще активира Cine Video според конкретното желание. Кажете "Ok Google, направете широкоъгълно селфи", за да стартирате приложението на камерата със съответната настройка. Google асистентът на V30 разчита на усъвършенствана обработка на сигнала, която позволява на потребителите да използват гласовата команда "Ok Google" дори когато слушат силна музика. Наред с това, V30 и Google Home са съвместими с уредите на LG, включително пералня, сушилня, хладилник, пречиствател на въздуха, фурна, климатик и вакуум за роботи. Потребителите могат да кажат: "ОК Google, свържи се с LG, за да изперете дрехите си", с което да се активира програма на пералнята.
С четири различни опции, сигурността на LG V30 е по-развита от всякога. Чрез лицево разпознаване, V30 може да се отключи мигновено с помощта на предната камера и без да натискате бутони, дори когато дисплеят на телефона е изключен. Гласовото разпознаване използва комбинация от гласа на потребителя и дефинирани от потребителя ключови думи (оптимално от три до пет срички), за да отключи V30. Надеждният датчик за пръстови отпечатъци се намира на задната част на телефона, а Knock Code позволява да се докосва шаблон на екрана, за да се отключи V30.
V30 ще бъде достъпен за потребителите в Южна Корея от 21 септември, след което ще достигне до ключови пазари в Северна Америка, Азия, Европа, Африка и Близкия изток. V30 с 64GB ROM ще се предлага в четири елегантни нюанса: Aurora Black, Cloud Silver, Maroccan Blue и Lavender Violet, докато LG V30+ с 128GB памет ще се предлага на ограничени пазари.
Ключови характеристики:
Чипсет: Qualcomm® Snapdragon™ 835 Mobile Platform
Дисплей: 6.0-inch 18:9 QuadHD+ OLED FullVision Display (2880 x 1440 / 538ppi)
Памет:
V30: 4GB LPDDR4x RAM / 64GB UFS 2.0 ROM / MicroSD (up to 2TB)
V30+: 4GB LPDDR4x RAM / 128GB UFS 2.0 ROM / MicroSD (up to 2TB)
Камера:
Задна: 16MP Standard Angle (F1.6 / 71°) / 13MP Wide Angle (F1.9/ 120°)
Предна: 5MP Wide Angle (F2.2 / 90°)
Батерия: 3,300mAh
Оперативна система: Android 7.1.2 Nougat
Размер: 151.7 x 75.4 x 7.3mmТегло: 158g
Мрежа: LTE-A 4 Band CA
Свързаност: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5.0 BLE / NFC / USB Type-C 2.0 (3.1 compatible)
Цветове: Aurora Black / Cloud Silver / Moroccan Blue / Lavender Violet
Други: IP68 Water and Dust Resistant / MIL-STD 810G Compliant / Crystal Clear Lens / 32-bit Hi-Fi Quad DAC / HDR10 / Daydream / Google Assistant / UX 6.0+ / Voice Recognition / Face Recognition / Fingerprint Sensor / Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 Technology / Wireless Charging


Няма коментари:

Публикуване на коментар