Translate

четвъртък, 12 октомври 2017 г.

София Мел разширява своето портфолио с изцяло нова серия 100% био брашна – София Мел БИО



Любителите на домашно приготвените печива вече могат да избират между пшенично, ръжено и брашно от лимец, произведени от австрийски био сертифицирани житни култури.
Брашната София Мел БИО се произвеждат по най – високи стандарти в био мелница в Австрия, отговаряща на изискванията на ЕС за био продукти и на Асоциация БИО Австрия. Използват се 100% биологично чисти продукти, като всеки етап от производството протича под непрекъснат, стриктен контрол. Специална многостепенна система за отделяне на семената гарантира както произхода на брашното, така и високото качество на продуктите през целия цикъл на производство - от зърното до магазина.
БИО брашното от пшеница, ръж и лимец е подходящо за приготвяне на всякакви сладки и солени изкушения - хляб, питки, мъфини, бисквити и др. Печивата, приготвени с био брашно, осигуряват не само вкусно, но и балансирано и разнообразно меню.

Няма коментари:

Публикуване на коментар