Translate

четвъртък, 12 октомври 2017 г.

Пъстра плеяда от звезди радва севлиевци в дните от 12 до 15 октомври



Още в първия ден, на сцената на 95-то издание на Севлиевския есенен панаир, посетителите се насладиха на невероятните изпълненията на Крисия Тодорова, която стана известна с участието си в рубриката „Запознай се с малките“ в Шоуто на Слави по bTV и завоюва второто място на детската Евровизия` 2014 в Малта, заедно с пианистите Хасан и Ибрахим. Младата и талантлива Радостина Паньова, която е сред най-обичаните фолклорни изпълнителки от ефира на Фолклор ТВ и Фен ТВ зарадва почитателите на народната музика, към която добавя и своя модерна визия. А на 13 октомври от 18:00 ч. „Примата на българския фолк“ Глория, ще се качи на сцената на Есенния панаир в Севлиево, за да зарадва с най-големите си хитове своите фенове.

В Деня на Севлиево музикалната програма стартира от с концерт-спектакъл на гост-изпълнителите от Испания: Дансарт дел реал ситио, Коро Росиеро, Лос Гуарачерос и Асуат мунди. Малко по-късно гостите на празника се насладиха на изпълненията на балет “Грация” гр. Казанлък, Танцовата школа “Лияна” при НЧ “Габрово – 2002” и Трио “Звън”.

Пищността на празничната фиеста ще допълнят Калин Вельов, Amazonia Dance Project и Весела Морова.

Разпалващи чувства и емоции ще предизвика и "Вакали" със своето дръм-шоу от инструментални и танцови изпълнения, които интерпретират българските ритми със съвременните изразни средства на музиката и танца. С пищна заря, която ще бъде вплетена сюжетно в спектакъла на групата, ще приключи официалното честване на Деня на град Севлиево – 14 октомври.
На финалния 15 октомври (неделя), една друга звезда ще зарадва своите почитатели. Шеф Андре Токев  човекът, приготвял специалитети за личности като Бил Клинтън и Ангела Меркел, Дъстин Хофман, Шарън Стоун и още куп холивудски знаменитости ще готви тиквено меню на площада в Севлиево и ще награди участниците в традиционната кулинарна изложба.
Ще бъде вкусно, забавно и различно на XIII Празник на тиквата!





Няма коментари:

Публикуване на коментар