Translate

петък, 20 октомври 2017 г.

Пловдив конкурира Дубай с луксозни мегапроекти



Уникален комплекс с огромна корона краси града под тепетата

Мегарпроект с разгърната застроена площ 37 075 кв.м., състоящ се от 8 сгради, от които 7 жилищни и с огромна корона на покрива е гордост за пловдивчани, съобщават организаторите на седмото издание на Строителните Оскари ВИП Комюникейшън.
Международно жури от експерти и инвеститори от Италия, Англия, Русия и Eвропейския икономически сенат ще оценява участниците в годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY PROPERTY AWARDS 2017.
Церемонията ще се състои на 1.11.2017 г.
Пловдив е на път да се превърне в лидер в луксозното строителство с новите проекти, които променят облика на града. Новият жилищен комплекс "Корона" включва изграждането на 365 бр. апартамента, подземни и надземни паркоместа и търговски обекти на партерно ниво (фитнес, банка, детски център и др.).
В истинска забележителност на града се превръща уникален пентхаус, който ще заема цели 400 квадрата в най-високата точка от комплекса, като там е стилизираната корона, дала името на проекта.
Комплексът се изгражда на няколко етапа - 4 от жилищните сгради вече са с АКТ 16, а до декември 2017 г. предстои въвеждане в експлоатация и на останалите 3 сгради.
Във всички изградени от „Стройколукс“ ООД комплекси в гр.Пловдив („Тракия Каза“, "Тракия Плаза", "Райски кът 2" и "Райски кът"), така и в новият КОРОНА, фирмата залага на високия клас материали.

Няма коментари:

Публикуване на коментар