Translate

сряда, 18 октомври 2017 г.

Международно жури с експерти и инвеститори оценява луксозното строителство в България



Престижните награди ще бъдат връчени на 1 ноември в София

Призьори от предишните издания на конкурса
Международно жури от експерти и инвеститори от Италия, Англия, Русия и Eвропейския икономически сенат ще оценява участниците в седмото издание на годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY PROPERTY AWARDS 2017.
Церемонията ще се състои на 1.11.2017 г. в София.Конкурсът е организиран за седма поредна година от агенция ВИП Комюникейшън.
Организаторите имат зад гърба си успешни луксозни строителни и яхтени изложения, които предизвикаха международен интерес.
Ще бъдат връчени призове в следните категории: Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура, Луксозно жилищно строителство, Луксозно обществено строителство, Луксозен морски, планински и градски комплекс, Луксозен СПА Комплекс, Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Мебелен дизайн, Реновирано Строителство, Локация на годината и други.
Две нови категории са включени в номинациите – награди за брокери и агенции на недвижими имоти, както персонални призове за архитекти, строители и инвеститори.
Досегашни носители на престижните призове са най-големите строителни компании у нас – Бигла III, БОРД, ФИЛТО С, БАРАЖ Груп, Джи Пи Груп, Енергоремонт Холдинг АД, Шарлопов Груп, Перфект Груп, Трейс Груп, Шарлопов Груп, Арт Е Строй, големи и малки общини, Столичните метростанции и др.
Цеременоията ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP Academy България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар