Translate

петък, 20 октомври 2017 г.

Био храните и натуралната козметика са една от най-бързо растящите категории в асортимента на dm



dm България развива своя огромен асортимент от над 14000 продукта, следвайки европейския тренд за повишен интерес към еко и био стоки и здравословен начин на живот

Био продуктите като приоритет на кампанията са една от най-бързо растящите категории в асортимента на dm. Те се предлагат под марката dmBio и са създадени в отговор на повишеното търсене от страна на клиентите на био продукти с доказан произход на достъпна цена. Към момента в асортимента на dm България присъстват над 270 био хранителни продукта. Те са основно от собствената марка dmBio и са допълнени от локални български доставчици. Най-търсените био храни са сравнително нови за българския пазар продукти като кокосово масло и масло ги; безмлечни напитки от ориз и соя; кленови сиропи; овесени ядки, мюсли и сурови десертни блокчета. Компанията съобщи, че от следващата година ще има нви марки на пазара, които засега стават в тайна.
В магазините на dm България се предлагат и над 180 бебешки био храни. Над 50% от тях са от собствените марки на концерна dmBio и babylove. Всички продукти от марката dmBio са с доказано биологичен произход и са сертифицирани по стандарта IFS Food. Те отговарят и на еко регулациите на ЕС.
Друг приоритет е натурална козметика. В магазините на dm България хората могат да открият и над 440 продукта сертифицирана натурална козметика. Над 80% от тях са от собствената марка на компанията alverde, а останалите са от европейски и български производители на козметични продукти. dm e една от малкото компании, които имат собствени сертифицирани марки натурална козметика (alverde) и био храни (dmBio). Собствените марки на компанията се произвеждат съгласно най-модерните технически стандарти, възможно най-щадящо околната среда и не се тестват върху животни.
Продуктите за почистване на дома, които са щадящи околната среда, също са сред приоритетите на компанията.
В магазините за дрогерийни стоки на dm България не се предлагат лекарствени продукти и медицински изделия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар