Translate

понеделник, 23 октомври 2017 г.

“MUSIC TOGETHER” започва сутрешни курсове за бебета



Американската образователна програма MUSIC TOGETHERстратира сутрешни курсове за бебета до 3 г. Всеки петък, в продължение на десет седмици, малчуганите и техните придружаващи ги възрастни ще имат възможност да създадат свой собствен музикален свят, изхождайки от разбирането, че всяко дете се ражда музикално. Заниманията са групови и се провеждат всеки петък от 11:00 ч. в къщата-музей „Панчо Владигеров“ на ул. „Якубица“ 10 в София.
Международно признатата програма MUSIC TOGETHER се основана на съчетаването на музика и движение за деца до 6 годишна възраст и възрастните, които ги обичат. Програмата съществува от 1987 г. и е една от първите, които предлагат интерактивни неформални музикални практики, подходящи за ранната детска възраст.
Преимуществото на програмата e, че с нея детето се научава да пее и да танцува така естествено, както диша, ходи и говори. Тя може да бъде прилагана за деца в предучилищна възраст и техните родители, за деца със специални потребности - под формата на терапия, а също и за за обучение по английски език с музика.



Няма коментари:

Публикуване на коментар