Translate

понеделник, 13 ноември 2017 г.

Цецо и Бойко лъжат, крадат и с Герба им докараха народа ни до просешка тояга!



Да сме наясно. Аз съм на страната на Цецо Цветанов и сега пиша плакат за събранието, което той свиква против омразата:
„Долу лапите на Корни от ранимата му душа!“
Ама как може Корнелия така грубо да каже: Цецо и Бойко лъжат, крадат и с Герба им докараха народа ни до просешка тояга! На такива фини хора говори ли се така! Той и Радан е такъв грубиян, ако сте забелязали – нищо, че е десен, а не ляв: в Герб са лицемери, вика, продажни, кая се, че се оцапах с тях!
Невежливи са тия от опозицията, ще знаете – недодялани, брутални. Друго са Цецо, Бойко, Караянчева – учтиви, благовъзпитани, деликатни. Вижте Цецо – как вежливо заяви, че президентът е корумпиран и че докторите са турили бебе във фризера. И като шеф на МВР как благозвучно кръщаваше масовите арести – Медузите, Совите, Лапачите – и как не осъдиха никой от тях. А като арестува и сина на Гриша Ганчев, че баща му не се отчете в Герб подобаващо, кръсти акцията „Захарно петле“. Колко сладко!
Ами Бойко! Толкова е мил! Такъв си беше и като служеше в СИК, и като пазеше Живков – напсува те и пак те прави щастлив, че си му близък, един вид! И как галантно даваше на журналистките да го пипат по мускула! И как коректно каза на връстниците на дъщеря си, че са дали дедо му на прасетата да го изедат!
А Корнелия е нетактична безобразно – да разправя, моля ви се за Бойко, че не бил най-голям политик от световен мащаб! И Цецо, милият, се чуди сега как да се оправи и с нея, като с Радан. Да, ще си напазарува хора и от нейната партия, и медиите ще накара да я изрисуват като Баба Яга. Ама как ще спре крадльовците да й дърпат езика пак, като те, на власт ли са, спиране нямат? Отгоре на всичко Корнелия е врачанка и нея и кола не я гази. Тъй е то – и свекърва ми е врачанка, та знам.

Aнна Заркова, Фейсбук
bultimes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар