Translate

неделя, 12 ноември 2017 г.

Новата балканска кухня с Божана”



Предаването „Новата балканска кухня с Божана“ може да проследите по 24Kitchen от 17.11.Зрителите на канала ще могат да готвят с харизматичната и талантлива Божана Кацарова, победител в „Мастършеф“ – България, сезон 3, всеки петък от 13:00 и 21:00 часа Тя е събрала свои любими рецепти, които ще приготвя от свежи съставки, лесно достъпни на българския пазар във всички сезони.
Нова българска продукция на кулинарния канал 24Kitchen ще предложи вдъхновение за феновете на изисканата кухня и любителите на традиционните балкански ястия.
 „Новата балканска кухня с Божана“ поставя акцент върху елемента на изненадата. Предаването ще покаже как да се приготви традиционно меню, което борави с познати и често употребявани продукти, съчетани в неочаквана и разтърсващо вкусна комбинация. 20-те епизода ще предложат напътствия за ефектно презентиране, съвети за подходящо съчетаване на храната с напитка и полезни хитрини за съхранението и подготовка в домашни условия.
Всеки от епизодите ще има специална тема, като някои от тях ще са фокусирани върху определен продукт, който ще видим в необичайни „роли” и комбинации. Други – ще са посветени на поводи и празници, за
които визията на трапезата е също толкова важна, колкото и неустоимите вкусове в чиниите.
-Нашите зрители винаги високо са оценявали присъствието на български лица по 24Kitchen. Радваме се, че можем да представим на взискателната си аудитория таланта на едно безспорно кулинарно вдъхновения като Божана, която спечели сърцата ни като победител в трети сезон на „Мастършеф“ - България, коментира Весела Димитрова – програмен дирeктор на FNG.
-Много съм развълнувана, че съм част от кулинарно шоу, което приема и моите рецепти, и моя хумор. Очаквайте предаване, което сбъдва тайния блян на всяка класическа балканска манджа – да бъде толкова красива, колкото и вкусна! Надявам се дори бабите ни да гледат, да цъкат и премигат с умиление, удивление и ново вдъхновение, споделя водещата.


Няма коментари:

Публикуване на коментар