Translate

петък, 3 ноември 2017 г.

Pepper в Банка ДСК



Мусала Софт внедри в Банка ДСК хуманоиден робот, който посреща и консултира клиенти във високотехнологичните офиси на банката

Екип на Мусала Софт разработи софтуер за хуманоиден робот, който представя продуктите и услугите на Банка ДСК. Решението е иновативно и първо по рода си за банкова институция не само в България, но и за целия Балкански полуостров.
Роботът, носещ името Pepper (“Пепър“), направи своя дебют във високотехнологичния офис на Банка ДСК в „Сердика център“ (бул. Ситняково 48).
Внедряването на Pepper в Банка ДСК е проект, който следва стратегията на Мусала Софт за създаване на иновации в бизнеса, технологиите и потребителското преживяване, и отговаря на високотехнологичните нужди и пионерския подход на финансовата институция.
Произведеният в Япония робот говори, жестикулира и реагира на движенията на този, който стои срещу него. Взаимодействието с човека е естествено и интуитивно благодарение на изкуствения интелект на робота, който улавя и от своя страна изразява серия човешки емоции. Pepper вече познава добре предложенията на Банка ДСК и като истински консултант в разговор с клиентите и с помощта на интегрирания в предната му част таблет, предоставя полезна информация за условията за кредитиране, разплащания, банкови карти, парични преводи, интернет банкиране, мобилно банкиране и други.
Наред с полезната информация за банковите продукти и услуги, Pepper е способен да забавлява с танц, да разказва приказки и да позира за селфи снимки с малки и големи посетители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар