Translate

четвъртък, 23 ноември 2017 г.

SVETLANA & RIFFRAIN представят първата си балада



"Щом до мен си ти сега“ – новото парче на групата – е първата официално публикувана балада на триото Светлана Трифонова - вокали, Илко Шивачев и Илиян Димитров – китари.
Написана от Илиян Димитров и Алекс Петракиев (дългогодишен приятел на музикантите), песента е определена от групата като „една от най-яките песни за есенно-зимния сезон, пускани в България в последните години“.
„Много ни липсват напоследък песните за пред камина, на чаша вино, с любимия човек, особено около Коледно-Новогодишните празници“ – споделя Светлана, вокалистката на групата. И наистина, когато човек се заслуша в нежната китара на куплетите и вълшебния глас на Светлана, спокойно може да се пренесе в онези ценни мигове на домашен уют, с любимите хора, на които най-често се наслаждаваме по празниците. Парчето е аранжирано отново от Юлиян Янев, с когато триото работи усилено по записването на първия си студиен албум с българска и английска музика.
Снежното видео на баладата бе направено отново от режисьора Добромир Цольов, който работи и по първия клип на групата – „Най-хубавото нещо“, с отличната работа на Петър Петров – оператор, София Стефанова – монтаж. Актьорите, които изпълняват ролите на влюбената двойка са талантливите Надежда Христова и Теодор Чеберов. Самото видео е снимано близо до х. „Боерица“ на Витоша, в снежните преспи, а групата споделя, че за екипът условията на студ и замръзване са били изключително тежки. Снимачният процес е бил придружен и от много забавни моменти, включително затъването на испански туристи с рент-а-кар точно на снимачната площадка в края на единия снимачен ден.
Видеото може да видите на следния линк: https://www.youtube.com/watch?v=G1xSs8QboYQ

Няма коментари:

Публикуване на коментар