Translate

събота, 16 декември 2017 г.

Над 30 родни звезди се обединяват в каузата „Живот за Иво“



Редица знаменитости даряват свои вещи в благотворителен търг

Броени дни преди Коледа, на 19-ти декември, столичният клуб Gotham ще отвори вратите си за едно много специално събитие, а именно – благотворителния търг „Живот за Иво“, в който ще вземат участие над 30 родни знаменитости с дарения на лични вещи в помощ на 16-годишния Иво Христов. На събитието ще се състои и официалното представяне на книгата „Изпусната любов“, която е най-новото произведение на младия автор, борещ се за живота си срещу тежко неврологично заболяване.
Новата книга на Стоянка Мутафова „Добър вечер, Столетие мое“; автобиографичната книга на Криско; боксовите ръкавици от филма „Нокаут или Всичко, което тя написа“, предоставени от Орлин Павлов и Ники Илиев; кожен колан – силях от създателите на хитовия „Възвишение“; тениската на Дидо от Д2 от „Голямото рок междучасие“; Златната топка за най-добър млад футболист, спечелена от Даниел Златков; любима дреха от личния гардероб на Николета Лозанова и много други вещи ще бъдат дарени за каузата. Ивайло Захариев, Мая Нешкова, Ивелин Попов – Попето, Илиян, Константин, Борис Дали, и много други ще се включат също със свои любими предмети. Събраните средства ще
бъдат преведени по дарителската сметка на Иво и използвани за предстоящото му лечение. Водещи на събитието са Мартин Геновски и Елизабет Методиева - светска журналистка и Miss Top Of The World.
Определяният като българския Стивън Кинг млад писател издава вече пети сборник с разкази, които са отражение на неговия свят, въплъщаващ темите за самотата, злото, насилието, възмездието, съдбовната предопределеност, смъртта. Когато през 2014 г. Иво за първи път е изправен пред животозастрашаващата диагноза „Неврофиброматоза-тип 2“, той има две мечти - да оздравее и един ден да стане известен писател. Три години по-късно тези мечти са на път да станат реалност.
На събитието, чието начало ще бъде поставено точно в 19:00 ч. присъстващите ще имат възможността да се срещнат и запознаят лично с младия автор, да зададат своите въпроси към него и разбира се, да се сдобият със снимка и автограф. Познати български лица от театъра и телевизията ще представят някои от най-завладяващите моменти от новопубликуваните разкази.
Събитието е отворено за всеки желаещ да присъства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар