Translate

неделя, 3 декември 2017 г.

Каква е тайната "НОмерология на успеха" разкрива в премиерната си книга Милена Иванова-ЕА



Как да бъдем по-щастливи, за да привлечем към себе си късмет, любов и успех? Отговор на този въпрос дава книгата "НОмерология на успеха" - плод на анализите и работата на ЕА  в последните десет години. Луксозното издание беше представено от журналиста и пътешественик Маги Гигова. А на събитието в Българския културен център в София присъстваха над 100 гости.
За премиерата си авторката пожела книгата и да достигне до повече хора, за да им помогне да разчетат числата и това, което им предстои. Тя препоръчва книгата като наръчник за всички, които искат да научат 42-а изпитани начини и послания, които да им помогнат да имат по-добър живот. Изданието акцентира върху това как да привлечем късмет, пари, щастие и любов, а също така ни учи и кога да бъдем търпеливи, кога да се обърнем към духовното, да помагаме, за да получим.
Гости от бизнеса, музикалната сцена и спорта са сред най-изявените клиенти на ЕА, които присъстваха на премиерата на книгата. Те бяха посрещнати от 12 живописни платна, които самата тя рисува с пръсти. Картините имат лечебна енергия и дават положителна сила и нагласа на всички, които знаят как да медитират пред тях.
Паралелно с новата книга, ЕА представи и своите авторски нумерологични карти, които отговорят на въпроси и дават насоки за всеки ден. Към картите има и упътване как да се използват, за да получите най-правилният отговор. Визията на картите е взаимствана от картините, а всяка една карта има и нумерологичен код, който да засили действието и. Броени дни след премиерата книгата ще бъде разпространена в най-добрите книжарници в страната.
--------
Милена Иванова ЕАе нумеролог с над десет годишен стаж, завършила е в една от най-известните школи в Москва, а също така е преминала и обучение при световно известното гуру в областта на ангелската терапия Дорийн Върчу. В момента ЕА подготвя и своя първи курс в София за всички, които искат да научит тайните на числата, как да направят собствена нумерологична прогноза и да начертаят своя път на живота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар