Translate

събота, 16 декември 2017 г.

Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари мъничко вълшебство“ за шести път



Базарът ще се проведе на 16-ти декември в МОЛ „Сердика Център“ на ниво -1. По време на него, освен ръчно изработени подаръци, бижута, произведения на изкуството, картички, коледни сладки, тениски и бебешки бодита “Най-големите герои са най-малките”, ще може да бъде закупен и ежегодният благотворителен календар на Фондацията.
Със средствата от базара ще се подпомогне работата на „Нашите недоносени деца“ и Семеен център “Малки чудеса”. Семейният център предоставя комплексна грижа за недоносени деца със затруднения в развитието, обучителни и емоционални проблеми, както и на техните родители, за да преодолеят последствията от преждевременното раждане и травматичните преживявания, свързани с него. В центъра работят специалисти с насоченост ранна диагностика, превенция и ранна интервенция: логопед, ерготерапевт, екип от психолози, музикотерапевт и консултанти по кърмене.
До края на годината предстои коледна акция с подаръци за най-малките бебета, които ще прекарат първата си Коледа в болницата. От Фондацията се надяват тя да донесе надежда и положителна енергия на техните семейства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар