Translate

четвъртък, 14 декември 2017 г.

Рапърът и музикален продуцент Криско се включи в благотворителната кампания на NIVEA „Приказни моменти на грижа“



в подкрепа на Сдружение SOS Детски селища България. Популярният изпълнител демонстрира своя талант и артистичност, като озвучи приказката „Тео и Зайо си правят състезание“. Той сподели:
-Семейството е нещо изключително важно и смятам, че всяко дете заслужава да получава любов, грижа и внимание. Радвам се, че мога да дам своя принос за развитието и израстването на децата, лишени от родителска грижа.
За трета поредна година NIVEA провежда благотворителна кампания, чиято мисия е да подпомага развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители. В рамките на инициативата „Приказни моменти на грижа“ ще бъдат дарени по 30 стотинки от всеки закупен продукт от лимитираната серия NIVEA Crème с детски приказки.
Всички любители на синия крем имаха възможността да подкрепят инициативата, като споделят във Facebook с хаштаг #ПриказнаСиняГрижа своята кратка позитивна приказка, посветена на семейството, грижата и обичта. Кампанията предизвика истински интерес и в рамките на един месец десетки привърженици на каузата публикуваха свои приказки. В края на кампанията една от публикуваните истории ще бъде озвучена от българска популярна личност и анимирана с рисунки на децата от Сдружение SOS Детски селища България. Посланици на благотворителната инициатива освен Криско са още Силвия Лулчева, Тита, Дивна, Драго Симеонов и музикантите от група „Остава“. Всеки от тях вдъхна живот на една от приказките от лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“, като се превъплъти в познатите герои Мая, Тео, Феята или Зайо. Всички записи са обединени в „приказен“ плейлист, достъпен на: https://www.youtube.com/user/NIVEABULGARIA.


Няма коментари:

Публикуване на коментар